Gadgets Living a green life

Coco-Mat Wooden Bike

coco-mat-1-marcelinekeWat is-ie cool! Speciaal voor de Johan Cruyff Foundation is een speciale Coco-Mat Wooden Bike ontworpen. Het van oorsprong Griekse merk COCO-MAT dat gespecialiseerd is in slaap- en woonproducten, heeft een nieuwe missie; Iedereen, wereldwijd gezond en op de fiets! Samen met de Johan Cruyff Foundation maken zij zich sterk voor dit doel.

coco-mat-2-marcelineke

Geïnspireerd op de Nederlandse fietscultuur is het internationale bedrijf met de massief eikenhouten Coco-Mat Wooden Bike gekomen. Een strak en snel design, uitgerust met twee automatische versnellingen. De fiets oogt minimalistisch en is op de wielen, de kettingkast en de remmen na helemaal van hout. Zelfs het zadel en de pedalen zijn gemaakt van dit sterke materiaal afkomstig uit de bossen van Griekenland.

coco-mat-3-marcelineke

Coco-Mat probeert met de innovatieve fiets mensen te blijven inspireren tot een gezondere lifestyle en hen bewust te maken van de impact die we hebben op het milieu. De fiets wordt met de hand gemaakt en in samenwerking met een partnerprogramma met mensen die een verstandelijke beperking hebben.Voor elke verkochte fiets wordt een boom geplant bij het hoofdkantoor van Coco-Mat in Athene. De adviesprijs voor dit prachtexemplaar is € 1500,-, waarvan € 140,- gedoneerd wordt aan de Johan Cruyff Foundation, die zich inzet voor kinderen om meer buiten te spelen en actief bezig te zijn.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress