Beauty

Eco-alleskunners voor de huid

indemne-gimme-clearmgLast van huidproblemen zoals acne, cellulitis, psoriasis of eczeem? Het nieuwe merk Indemne verzorgt de gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid op een no-nonsense manier, met kant-en-klare verzorging. De verzorgingsproducten van Indemne bieden een 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} actieve en natuurlijke oplossing voor de huid.
 Of je nou last hebt van een klein of een groot huidprobleem, acute of chronische klachten: Indemne biedt een oplossing op maat met producten die gebaseerd zijn op de kracht van de natuur. Neem bijvoorbeeld eczeem: dat kan veroorzaakt worden door stress, maar ook door externe factoren zoals klimatologische invloeden of het gebruik van verkeerde producten. Indemne brengt de balans in de huid met eczeem terug.
De essentiële oliën in de producten zijn zorgvuldig gedoseerd, waardoor ze op een zachte en veilige wijze worden opgenomen door de huid.

indemne-gimme-smooth-slimming-lotionmgGeen alcohol
Bij Indemne tref je geen alcohol of andere chemische toevoegingen die de huid kunnen irriteren of uitdrogen. Ook worden de producten niet op dieren getest en is er zelfs bij de ontwikkeling van het verpakkingsmateriaal rekening gehouden met het milieu. Zo wordt er niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de wereld gezorgd.
indemne-miss-ella-lotionmg
Alleskunners

De meeste producten van Indemne zijn eco-alleskunners voor de huid, zoals de Gimme Soothing Lotion en de Gimme Clean. De Gimme Clean shampoo is fijn om te gebruiken bij een geïrriteerde hoofdhuid en zorgt ervoor dat je van de jeuk en roodheid afkomt en dat je haar weer gaat glanzen. indemne-gimme-cleanmg

De Slimming Lotion is ideaal om cellulitis te behandelen en er is nog een lotion om de tere kinderhuid te kalmeren. De Indemne Miss Ella Lotion is perfect voor het verwijderen van je make-up. Info: www.solobiomooi.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress