Bites & Booze Cocktails & more Food Wanna eat out?

Het enige luchtballonrestaurant ter wereld is weer open!

CuliAir-Alpen-1-marcelinekeHoe vet is dat?! Een sterrendiner nuttigen in een luchtballon! Het kan, want meesterkok Angélique Schmeinck heeft als enige ter wereld een luchtballonnenrestaurant – CuliAir – met de hete lucht van de ballon zelf! Sinds 2003.

 CuliAir-Luchtballon-Voorgerecht-kreeft

Elk jaar tussen april en september kun je een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in een zwevend restaurant met veertien plaatsen. Een once in a life time experience. Nieuw dit seizoen is een luchtballon voor maar liefst twintig personen. Ideaal voor onvergetelijke bedrijfs- en groepsfestiviteiten.

CuliAir-Angelique-1-marcelineke

Onvergetelijk

Angélique Schmeinck vertoont haar culinaire kunsten tijdens een ballonvaartdiner boven de mooiste gebieden van Nederland. Het spektakel is daarbij niet van de (hete) lucht. Tijdens de vlucht wordt er live gekookt door Angélique; hierbij gebruikt ze de luchtballon als heteluchtoven. Voel je in de z(w)evende hemel terwijl je geniet van een vijggangen diner op hoog niveau. Wat dacht je van luchtballon gegaarde Schotse kreeft of wilde zeebaars met asperges en landhoen met cantharellen? Heerlijk met een bijpassende wijn en een onvergetelijk uitzicht.

culiair-marcelineke

Voor de veertienpersoons ballon zijn losse tickets te koop. De grote twintigpersoonsballon is alleen in zijn geheel te huren en daarmee uitermate geschikt voor events, besloten feestjes of bijzondere festiviteiten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress