Accessories Living a green life

Ibiza flags voor een bohemien sfeer

 

ibiza-flags-1-marcelinekeWaar denk jij aan als je wordt gevraagd een hip, feestelijk, inspirerend en spiritueel eiland te noemen? De kans is groot dat je meteen ‘Ibiza’ roept, zelfs als je er nog nooit bent geweest. Het eiland heeft een bijna magische aantrekkingskracht op vrije creatieve geesten en spreekt enorm tot de verbeelding. Geen wonder dus dat er zoveel moois vandaan komt. Direct geïnspireerd op die sfeer zijn de Ibiza Flags van ontwerpster Angelique Dirkse, waarmee je de bohemien sfeer van het eiland naar elk feestje of gewoon naar je eigen tuin tovert.

 

ibiza-flags-2-marcelineke

Een vleugje Ibiza, dat is wat Ibiza Flags uitstraalt. De vlaggen, die je kunt kopen en huren, zijn gemaakt van stoere materialen als bamboe en leer. Ze zijn geschikt voor de styling van festivals en events. Ibiza vlaggen verbinden de elementen: het bamboe van 2.40 meter, stevig verankerd in de grond en de wind die de stoffen laat wapperen. Daarnaast lenen ze zich perfect als decoratie in de tuin, op de veranda of op het balkon, maar je kunt er ook de kinderkamer mee stylen. En sta je op het punt te trouwen? Denk dan eens aan deze originele decoraties. De trouwvlaggen zijn perfect om te gebruiken als aankleding voor een bruiloft.

ibiza-flags-3-marcelineke

Tot in de puntjes!

De vlaggen zijn op meerdere manieren te gebruiken. Zo kun je ze bijvoorbeeld ophangen aan de haak van metaal, aan een boom of onder je veranda. Of neerzetten in een bak van steigerhout of met de stevige bamboepaal in de grond zetten. Ook kun je ze per drie als een wigwam bij elkaar binden. Tevens is er een serie minivlaggen, ideaal om bijvoorbeeld tafels mee te decoreren. Inmiddels zijn er tien verschillende kleurenthema’s verkrijgbaar, van chique wit tot  bont gekleurd. Wil je echt persoonlijke vlaggen, volledig customized op bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf? Dan kan dat ook.

ibiza-flags-4

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress