Accessories Living a green life Make your home your own

Indie-Ish: geïnspireerd door de natuur

de-origamiboot-lamp-sail-away-1-marcelinekeVan je huis een echt thuis maken, doe je met mooie accessoires die echt bij je passen. Bijvoorbeeld met de door de natuur geïnspireerde stijlvolle woonaccessoires, papierwaren en kinderproducten van Indie-Ish.

de-origamiboot-lamp-sail-away-marcelineke

Van geweldige hanglampen en kaarten tot posters en houtprints. Indie-Ish heeft genoeg accessoires om het in huis gezellig te maken. De woonkettingen zijn een geweldige eyecatcher en volledig te personaliseren. Ze bestaan uit kralen die geregen zijn op een stevig waxkoord. Aan de papierklemmen kun je vervolgens kaarten en illustraties bevestigen zodat je een compleet eigen look creëert. En zoek je nog een mooie masking tape om een poster/kaart mee op te hangen? Kijk dan eens bij het uitgebreide assortiment aan papierwaren.

freya-olifant-mobiel-hout-marcelineke

Eigen collectie
Naast diverse merken heeft Indie-Ish.nl ook een eigen collectie, met onder andere woonaccessoires en kinderproducten. Denk aan hippe muziekdoosjes, kinderbroekjes, gehaakte rammelaars, speenkoorden en kinderposters. Alles in hippe, stijlvolle uitvoeringen waardoor deze producten het ook als (kraam)cadeautje erg goed doen.

woonketting-woodbubbles-marcelineke

www.indie-ish.nl is de webshop van Marieke Ooms. Haar liefde voor handgemaakte ontwerpen, materialen en papierwaren komen hier samen. Marieke speurt het internet en diverse markten af naar unieke producten en ontwerpt en maakt daarnaast zelf producten onder eigen label. De producten hebben een aantal dingen gemeen. Ze zijn geïnspireerd door de natuur, gemaakt van natuurlijke materialen en/of gecreëerd met oog voor natuur en milieu. Sinds november 2014 heeft Marieke ook een Concept Store in Dordrecht waar het gehele assortiment van de webwinkel en producten van lokale ontwerpers verkocht worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress