Fashion

Mode met oog voor detail

Li_101_AS0024_b03_0004_ODmgBuiten is het nog fris, maar met Madeleine Fashion is het al volop zomer. De nieuwe voorjaars- en zomercollectie straalt van de zomerse kleuren, vrolijke bloemen en prachtige materialen. Mode met oog voor detail.
Li_101_AS0032_b04_0048_ODmg

Met de nieuwe collectie biedt Madeleine Fashion hoogwaardige mode speciaal voor kritische vrouwen met een oog voor detail, kwaliteit en trends. De vrolijke trendkleuren laten zich perfect combineren met bestaande outfits.

Li_101_AS0054_b04_0044_ODmgTrends voor 2015
De zomer van 2015: Vrolijk, kleurrijk en opvallend. Bloemenprints uit de jaren ’70 worden gecombineerd met prachtige accessoires. Pak dat leren armbandje, die kralentas of die ene ketting met schelpjes weer uit de kast en combineer deze met één van de zomerse jurken. Gedurfde prints en patronen, stoffen met structuur, heldere kleuren, gewaagde motieven en gemixte beelden komen deze zomer helemaal terug. Accessoires met veertjes en kraaltjes maken de look compleet. Een andere trend die wij deze zomer zien, zijn de terugkomende sportieve invloeden in de mode.Li_101_AS0058_b02_0018_ODmg

Luxury leather
Wie van leer houdt heeft dit voorjaar niet te klagen. Diverse soorten leer en suède ontbreken dit voorjaar niet. Ook opvallende items van gekleurd leer komen deze zomer weer helemaal terug.

Colour Code
Dit jaar gaan we terug naar de tijd van de opvallende kleuren en fascinerende bloemenprints. Heldere kleuren, gedurfde prints en gewaagde motieven worden deze zomer gecombineerd. Geniet van de eerste zonnestralen met een soepel vallende rok of elegante maxi dress. Deze zomer is geen kleur te gek. De collectie van Madeleine Fashion speelt mee met het contrastspel of combineert juist alles in één kleur. Naast de accenten in sprekende of fluorescerende tinten, komen de zachte pastellen ook helemaal terug deze zomer.

Li_101_AS0084_b04_0318_ODmgShades of Nature
Voor de vrouwen die toch meer van bescheiden kleuren houden is er deze zomer de Shades of Nature Collectie. Het zachte kleurverloop zorgt voor een eenvoudige, zomerse en elegante look. De kleuren van cognac, hazelnoot, zand en steen vullen de stijlvolle Shades of Nature-collectie van Madeleine Fashion. Deze zijn prachtig te combineren met de stralende metallic look accessoires met een luxe glans. Info: www.madeleine-fashion.nl, www.facebook.com/madeleine.nl of https://twitter.com/Madeleine_NL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress