Dance DjMag.nl Home Interviews: Who is the person behind the DJ? My First Gig: DJs from all over the globe telling the story of their first gig

My First Gig DJ Gino Lightner

My First Gig Dj Gino Lightner
“Ik wilde graag indruk op mijn vrienden maken”
my-first-gig-dj-Gino-Lightner-marcelineke
“Mijn eerste gig was op de homecoming dance van Amherst R. Hightschool in de Verenigde Staten. Ik was toen zeventien. Ik was behoorlijk zenuwachtig omdat de feestcommissie eigenlijk een band wilde. Gelukkig wist ik hen te overtuigen met het argument dat een dj een stuk goedkoper was. Ik draaide hip hop en elektro voor mijn schoolgenoten, die zelf vooral van rock ’n roll hielden. Op het einde van mijn set waren ze echter òm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress