Bites & Booze Cocktails & more Food Living a green life Make your home your own Wanna eat out?

Onverwoestbare picknicktafel

Picknicktafel-Bill---Zwaartafelen-2-marcelinekeBijna is het zover en kunnen we weer naar buiten. Eindelijk tijd voor het lentezonnetje. Lekker samen buiten eten en genieten. Maar dan heb je wel een fijne picknicktafel nodig. De stoere Bill van Zwaartafelen is super om aan te borrelen en barbecueën. Deze onverwoestbare picknicktafel nodigt uit om gezellig aan te schuiven. Laat de zon maar snel komen!

 Picknicktafel-Bill-Zwaartafelen-marcelineke

Bill is gemaakt van Bilingahout, een onverwoestbare, Afrikaanse houtsoort met een fraaie gouden kleur. De houtsoort wordt al honderden jaren gebruikt voor de vervaardiging van molens, sluisdeuren en damwanden. Onderhoud is niet nodig, het hout vergrijst prachtig door de buitenlucht.

Picknicktafel-Bill---Zwaartafelen-3-marcelineke

Zware jongen

Gezien zijn gewicht is het wel aan te raden om goed na te denken over de plek waar je de tafel neerzet. Frank van Reij, oprichter van Zwaartafelen: “Bij het ontwerpen van de picknicktafel hebben we bewust gekozen voor een onverwoestbare, zware houtsoort. De tafel is niet alleen onderhoudsvrij, maar ook heel stevig. Zo hoef je er niet bang voor te zijn dat hij omvalt als er in verhouding veel mensen aan een kant zitten. Echt gewogen hebben we de tafel nooit, maar we schatten in dat Bill circa 800 kilo is. Een echte zware jongen dus!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress