Fashion

Outfits om je eigen stad te ontdekken

gant1Vallen de wisselkoersen dit jaar tegen? Of is je vakantiegeld al op? Het plan voor de komende zomer luidt: niets plannen, maar thuisblijven. De designers van GANT Rugger stellen zich voor dat je op je gemak door warme straten dwaalt, die lounge van dat nieuwe hotel eens uitprobeert, biertjes drinkt op het dakterras van vrienden of eindeloos langs de Amsterdamse grachten fietst met telkens een andere song in je oren.
gant2

Voor zomer 2015 ontwikkelde GANT Rugger outfits om je eigen stad te ontdekken, een collectie voor verkenningstochten door een zwoele stad. Koel, licht katoen en linnen zijn de perfecte zomerstoffen en worden gemixt met de vormen en lijnen waar GANT Rugger bekend om staat. Wat de kleuren betreft, concentreert GANT Rugger zich op drie paletten: rood-wit-blauw, kaki en pasteltinten. Van oorsprong heldere kleuren zijn door GANT perfect gewassen en verbleekt. Voor degenen die durven, hebben de designers enkele in het oog springende kleuren toegevoegd zoals felgeel.

gant3
Kort pak
Hoogtepunten zijn een kort pak, soepel en zonder veel structuur voor die totaal ontspannen look, een nieuw Rugger overhemd van luxe madraskatoen en een leren jack. Je zou het misschien niet direct met zomerkleding associëren maar dit jack, in het model van een spijkerjasje, is dit seizoen absoluut een musthave. De Staycationcollectie van GANT Rugger wordt gekenmerkt door zijn ‘dressy-but-messy’ stijl en draait helemaal om die nonchalante, casual-chique look. Info: www.gant.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress