Gadgets

Pack-Bag®: Your New Cool Tool

pack-bag-1-marcelinekeGemak dient de mens. Hoe relaxed is het dan dat je altijd een prullenbak binnen handbereik hebt? De Pack-Bag® doet het! In een fractie van een seconde transformeer je met deze coole tool iedere zak in een prullenbak. Iedere keer opnieuw. Eindeloos multifunctioneel. Pack-Bag®: Your New Cool Tool.
pack-bag-2-marcelineke
De Pack-Bag® is hèt verzamelgemak voor plastic flessen, huisvuil of tuinafval. Dat de Pack-Bag® opruimen veraangenaamt, zal aankomende herfst blijken. Het is een heerlijke vergaarbak voor vallend blad en ander tuinafval. Maar nogmaals, niet alleen tuinafval, ieder afval. De makers van Pack-Bag® willen duurzaam gebruiksgemak promoten en hebben daarom de Pack-Bag® in prijs verlaagd, opdat een ieder deze nieuwe ‘coole tool’ kan ontdekken. Er zijn drie formaten vanaf ca. € 4,99.
pack-bag-3-marcelineke
Buigbare plaat
De Pack-Bag® is een platte, buigbare plaat. Je schuift het gemakkelijk in een afvalzak. Hierdoor ontstaat een koker met een grote toegankelijke opening. Et voilà, de vuilniszak is klaar voor dagelijks gebruiksgemak. Met de Pack-Bag® heb je altijd en overal in een handomdraai een prullenbak zonder ruimteverlies en met een gigantisch gebruiksgemak. Less is more bij Pack-Bag®.
pack-bag-4-marcelineke
Nederlands
De Pack-Bag® is van Nederlandse bodem. Qua ontwerp en qua productie. Het idee is ontstaan vanuit een concrete situatie uit de bouwwereld. Om in je eentje een vuilnis’bak’ te kunnen creëren, die je in je eentje kunt vullen en opruimen. Als platte plaat berg je de Pack-Bag® overal op of tussen. Als hulpmiddel van vuilniszak-tot-vuilnisbak vergaar je tuinafval, plastic, lege flessen of restafval. Slaphangende vuilniszakken of instortende puinzakken behoren met de Pack-Bag® tot de verleden tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress