Food

Smult: culinaire inspiratie

Vanaf nu ligt de herfsteditie van Smult in de winkel. Smult is hét magazine van Smulweb en met een oplage van 25.000 stuks en 5.500 vaste abonnees het snelst groeiende receptentijdschrift van Nederland. De nieuwe Smult staat vol culinaire inspiratie, ruim zestig maakbare recepten voor thuiskoks en geeft antwoord op brandende kookvragen.

Smult marcelineke 212x300 - Smult: culinaire inspiratieHet tijdschrift verschijnt viermaal per jaar aan het begin van ieder nieuw seizoen. Vanaf dit nummer is de populaire tv-kok Annabel Langbein, bekend van haar programma’s op 24Kitchen, vaste columnist in Smult. Annabel Langbein is bekend van haar programma The Free Range Cook op 24kitchen en van haar kookboeken waarvan er wereldwijd al meer dan twee miljoen zijn verkocht. Annabel is populair in ruim zeventig landen en vooral geliefd vanwege haar no-nonsens manier van koken. Ze weet alles over eten. Haar leven is diepgeworteld in de aardse cyclus van groeien, oogsten, koken en samen tafelen. Vanaf nu deelt ze in elk nummer van Smult haar favoriete seizoenrecepten.

Zelfgemaakt is het lekkerst
Smulweb is de grootste website op het gebied van eten en drinken in Nederland. Met ruim twee miljoen unieke bezoekers per maand en 375.000 recepten in de database, inspireert Smulweb dagelijks duizenden gezinnen. Smult is het inspiratiemagazine van Smulweb en ligt sinds 2013 elk kwartaal in de winkel. Net als op Smulweb draait het in Smult om inspiratie, thuis koken en het uitwisselen van veel recepten, verhalen en ervaringen. Want zelfgemaakt is nog altijd het lekkerst!

Voorproefje
De herfsteditie van Smult ligt nu in het schap voor slechts € 4,95. Met 62 maakbare recepten van o.a. Pascalle Naessens en Donna Hay, een reportage met Annabel Langbein, alles over filterkoffie (ja, het mag weer!), fantastische ontbijtrecepten van Denise Kortlever en een enorme dosis nieuwe inspiratie kan de herfst beginnen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk op de site vast een voorproefje: www.smult.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress