Gadgets Make your home your own

Spraakmakend audiosysteem: de Aerobull

Aero-Bull_96mgJarre Technologies introduceert na de eerdere opvallende Aeroskull opnieuw een spraakmakend audiosysteem: de Aerobull. Een geluidsinstallatie die door zijn beestachtig design en audiokwaliteit indruk maakt. Naast de technische kenmerken en originele concept zijn vooral de afmetingen van de AeroBull erg imposant: 64 cm hoog en 18 kilo zwaar. Voor de muziekfans en de designliefhebbers is deze in het oog springende en krachtige geluidsinstallatie ongetwijfeld de beste vriend. Eén die bovendien in geen enkele woonkamer onopgemerkt blijft. En de afstandsbediening? Die zit verborgen in het bot!
Aero-Bull_991mg
Technische kenmerken
De Aerobull (ca. € 1.499,-) is compatibel met alle dragers en de meest gebruikte formats en staat garant voor een buitengewone audio-ervaring. Zijn aptX-code, A2PD-profiel en NFC-technologie zorgen voor een uitstekende geluidstransmissie met Bluetooth 4.0 en een ultrasnelle koppeling.
Aero-Bull_98mg
De Aerobull bevat een in Duitsland ontwikkelde en gefabriceerde versterker die aangesloten is op twee speakers en een totaal vermogen van 120W produceert. De AeroBull is compatibel met alle iOS-apparaten en formats (MP3, AAC, WMA en AAC), en ondersteunt ook bronnen met een Line-in 3.5-uitgang. De Aerobull is verkrijgbaar in de kleuren: Glossy White, Glossy Red of Matt Black. Info: www.Jarre.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress