Cocktails & more Food Wanna eat out?

The Harbour Club Kitchen

Logo The Harbour Club Kitchenmg 300x212 - The Harbour Club KitchenIn het hart van Amsterdam Oud-Zuid, daar waar de vijf grachten samenkomen, zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club haar deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een nieuw uniek restaurantconcept, is het resultaat van een samenwerking tussen Apollo Hotels & Resorts en The Harbour Club. Het wordt gevestigd in het Wyndham Apollo Hotel.
20130729133414thcamsterdamfruitdemerjpg - The Harbour Club Kitchen
Op deze historische plaats aan het water zal dé culinaire verrassing van 2015 eind mei haar deuren openen. Het Wyndham Apollo hotel geldt voor menigeen als de huiskamer van Oud Zuid met onder meer de Brasserie Marina Loungebar en het succesvolle fine dining restaurant La Sirene, dat afgelopen jaar doordrong tot de Lekker Top 100. The Harbour Club Kitchen is inmiddels alweer het derde restaurant van The Harbour Group in Amsterdam, naast The Harbour Club en The Oyster Club.
Persfoto The Harbour Club Kitchen 300x200 - The Harbour Club Kitchen
Concept
The Harbour Club Kitchen zal de culinaire traditie delen, waarmee de andere vestigingen van de restaurant keten zijn groot geworden. Maar het nieuwe concept onderscheidt zich ook door de manier waarop de gerechten worden bereid, onder meer door 365 dagen per jaar de barbecue te gebruiken. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner op dinsdagavond of natuurlijk een sprankelende donderdagavond met vrienden. Maar behalve dat is The Harbour Club Kitchen ook een event venue met allure. Vanwege de ruime opzet is het restaurant ideaal om grotere groepen te ontvangen en daarom de perfecte locatie voor een borrel, receptie of diner.
20130729133515thcamsterdamsashimibowl2jpg - The Harbour Club Kitchen
Rebelse uitstraling
De verwerking van verschillende materialen, zoals hout en staal, geeft het restaurant een stoere rebelse uitstraling. En ook hier maken de herkenbare ronde zitjes onderdeel uit van het interieur. De strak vormgegeven bar zorgt voor een intieme sfeer. Het hele jaar door en onder alle weersomstandigheden kan er aan het water worden genoten van het mooiste plekje van de stad.

Keuken
Een bezoek aan The Harbour Club Kitchen staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Nieuw is de Franse rôtissoire. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worden gebruikt. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de Montague Broiler, kip van de rôtissoire, de in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. Echte vleesliefhebbers kunnen genieten van het exclusieve Wagyu vlees van het Japanse Black ras. Info: www.theharbourclubkitchen.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress