Jewelery

Tijdloze sieraden mét betekenis

beeld-4mgHet Nederlandse sieradenmerk InTu jewelry komt met een prachtige nieuwe collectie: Timeless Gift. Luxe en tijdloze sieraden mét betekenis. Elke gift komt namelijk met een bijzondere omschrijving of spreuk. Niet alleen heel mooi voor jezelf, maar ook als betekenisvol cadeau.
beeld-5mg
De Timeless Gift collectie bestaat uit exclusieve gouden kettingen. De bijzondere hangers zijn gemaakt van een dikke laag 24 karaat goud of gold filled op sterling zilver. De kettingen zijn ontworpen om je te laten stralen en je te motiveren om je hart en intuïtie te volgen. Elke gift is bovendien feestelijk verpakt. Leuk om te krijgen én om te geven.
beeld-6mg
Laat je inspireren!
Nieuw in de collectie zijn de inspiratiekettingen; persoonlijke talismannen en prachtige, tijdloze sieraden. Deze kettingen bevatten een inspirerende tekst zoals Believe, Love, Dream, Karma en Inspire. Hiermee wil InTu jewelry de draagsters inspireren om hun hart te volgen en te doen waarvan zij blij worden. Deze sieraden sluit je in je hart en inspireren je elke dag opnieuw.
beeld-8mg
Tree of Life
Een ander onderdeel van de Timeless Gift collectie zijn de geboortesteenkettingen Tree of Life. Elke maand heeft zijn eigen geboortesteen die extra geluk brengt. De tree of life, ofwel levensboom, is gemaakt van 14 karaat gold filled en staat voor het leven, voor groei, wijsheid en een nieuw begin. Deze hanger wordt gecombineerd met een edelsteen die symbool staat voor een bepaalde maand. Een bijzonder en persoonlijk cadeau voor jezelf, je geliefde of een nieuwe moeder!
beeld-10mg
Mix & match
De klassieke en tijdloze kettingen uit de nieuwe Timeless Gift collectie zijn perfect te combineren met de super lange kettingen uit de nieuwe Bohemian collectie, met een mooie in goud ondergedompelde kwast. Draag er een paar vrolijke Bohemian oorbellen bij in een van de vele kleuren en je outfit heeft niet alleen betekenis, maar ook een kleurrijke Bohemian touch. De Bohemiancollectie staat voor vrolijkheid, creativiteit en zorgeloosheid.
beeld-11mg
Over InTu jewelry
InTu Jewelry is het sieradenmerk van de Nederlandse Maud Peij. Haar spirituele inspiratie en de liefde voor edelstenen zijn de basis voor de verschillende sieradencollecties. Elk sieraad is speciaal geselecteerd of uniek ontworpen en wordt in kleine oplage met de hand gemaakt. In de webwinkel vind je exclusieve armbanden, oorbellen en kettingen met edelstenen en spirituele symbolen. Volg je intuïtie en laat je inspireren! Info: www.intujewelry.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress