Accessories Fashion

UV-werende kleding

snapperrock-uv-werend-zwempakje-zomercollectie-2015mgMet een uitgebreid aanbod van UV-werende kleding voor baby’s, kinderen en volwassenen, geeft UV-Fashions ook deze zomer iedereen weer de mogelijkheid een gave en verantwoorde outfit bij elkaar te shoppen!

uv-werende-badkleding-van-snapperrock-zomercollectie-2015-1mgVoor baby’s en kinderen presenteert UV-Fashions de gloednieuwe collectie van Snapper Rock. Deze UV-werende zwemkleding is er voor kinderen van 0-14 jaar. De zwemkleding is voorzien van UV50+-technologie en heeft een eindeloze variatie aan prints, kleuren en dessins. Een geweldige en veilige collectie waarin je gezien mag worden deze zomer!

uv-werende-badkleding-van-snapperrock-zomercollectie-2015mgHet merk brengt geweldige setjes badkleding van hoge kwaliteit voor jongens en meisjes in een eindeloze variatie aan prints, kleuren en dessins. Voor elk wat wils!
 Naast zwembroekjes met of zonder roezels en hippe bovenstukjes voor de meiden, bestaat de nieuwe collectie ook uit fijne vestjes en zomerse kaftans. Top het geheel af met een vrolijke hoed en de zon kan doorkomen!

uv-werende-zwemkleding-van-snapperrock-zomercollectie-2015mgSnapperRock is uiteraard niet het enige merk dat UV-Fashions verkoopt. Je vindt er bijvoorbeeld ook Beverly Kids, Stingray en Lily Balou. Info: www.uv-fashions.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress