Beauty Living a green life

ZoiY: verzorging op kruidenbasis

exclusieve-eco-verzorgingsproducten-van-zoiy-1-marcelinekeKen jij ZoiY al? Pure huidverzorging op basis van kruiden, die met liefde voor mens en natuur zijn ontwikkeld. Wat een verwennerij!
exclusieve-eco-verzorgingsproducten-van-zoiy-2-marcelineke

De producten van ZoiY staan voor leven, plezier en liefde voor de natuur. Ze zijn puur, voor 98% van natuurlijke oorsprong en rijk aan verzorgende ingrediënten en antioxidanten. Bovendien zijn ze geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een gevoelige huid.

exclusieve-eco-verzorgingsproducten-van-zoiy-3-marcelineke

Basis van planten- en kruidenextracten
Lupine wordt al sinds duizenden jaren in cosmetica verwerkt vanwege de voedende en verzorgende eigenschappen. Recent onderzoek heeft opnieuw de belangstelling voor lupine aangewakkerd, waarna ZoiY een compleet nieuwe generatie anti-ageing producten heeft ontwikkeld. Hierbij werd wetenschappelijk onderzoek gecombineerd met traditionele kruidenkennis.

zoiy-herbal-cosmetics-vitalizing-day-cream-50-ml-marcelineke

Lupine
Lupine extract stimuleert de aanmaak van vetzuren en eiwitten in de huid. Hierdoor ziet de huid er gezond en stralend uit. Daarnaast is lupine rijk aan antioxidanten, die huidveroudering tegen gaan. ZoiY gebruikt in haar producten geen minerale oliën, soja en palm(pit)oliën, siliconen, PEG, parabenen, ethanolamines, propyleen glycol en MIT. De producten zijn dermatologisch getest en als ‘zeer goed’ beoordeeld, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

 

24 uur per dag
De productlijn van ZoiY bestaat uit vier producten, waaronder een natuurlijke dag- en nachtcrème met onder meer lupine extract, abrikozenpitolie, amandelolie en olijfolie. Samen zorgen ze ervoor dat de huid de gehele dag en nacht gevoed en beschermd wordt. De opwekkende dagcrème (€ 28,95) versterkt niet alleen de natuurlijke huidbarrière, het verbetert tevens de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende gloed. De regenererende nachtcrème (€ 29,95 ) zorgt voor een optimaal huidherstel gedurende de nacht. ’s Ochtends ziet de huid er weer glad, fris en ontspannen uit, klaar voor een nieuwe dag. Naast een dag- en nachtcrème bestaat de ZoiY productlijn uit een natuurlijke cleansing lotion (€ 18,95) en een handcrème (€ 9,95 ).

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress