Food

24Kitchen&Cottages

Tijdens het weekend van 17 tot en met 20 april 2015 vindt voor de allereerste keer 24Kitchen&Cottages plaats. Een vakantieweekend vol lekker eten, koken en entertainment, samen met de chefs van 24Kitchen. De chefs lichten alvast een tipje van de sluier op en vertellen wat ze van plan zijn tijdens het weekend.

Px187MTU4OTI0Ni0xLTE3OTE2MjA3NDcmg 300x102 - 24Kitchen&CottagesSpeciaal voor 24Kitchen&Cottages is een heel vakantiepark gereserveerd voor 3.500 kookliefhebbers. Van vrijdagmiddag tot zondagavond worden zij getrakteerd op een uitgebreid programma vol food en entertainment, verspreid over het hele park. De chefs staan te popelen. Rudolph van Veen: “Een weekend als dit hebben we in Nederland nog nooit meegemaakt. Wij kijken er met zijn allen enorm naar uit om iets heel bijzonders neer te gaan zetten. Het wordt onvergetelijk voor iedereen.”

Inspiratie á la 24Kitchen
Het evenement biedt ruimte voor verhalen over passie en inspiratie en persoonlijke ervaringen van de 24Kitchen chefs. Ze halen alles uit de kast om bezoekers tijdens kookcolleges te inspireren met nieuwe ideeën en ze de kneepjes van het vak te leren tijdens interactieve workshops.
Zo nemen Roberta Pagnier en Giovanni Caminita je tijdens hun kookcolleges mee naar Italië. Het land van passie voor pasta en passie voor alles dat met puur eten te maken heeft, waar alles draait om koken en samen eten. Danny Jansen vertelt over de mystieke Aziatische keuken. “Tijdens mijn reis in Japan ben ik geïnspireerd door de plaatselijke bevolking met hun eeuwenoude kookmethoden en gerechten. Ik deel tijdens 24Kitchen&Cottages wat mij persoonlijk aansprak en hoop hiermee de kookliefhebbers te inspireren”, aldus Danny.

Angélique Schmeinck weidt onder meer een college aan haar beroemde Smaakvrienden, chef John Gerdsen onthult zijn geheimen in Cuisine Passionel en Andy McDonald doet eer aan zijn Engelse culinaire roots tijdens het college Fish & Tips.

Walhalla voor foodlovers
Maar dat is nog niet alles! Gasten van 24Kitchen&Cottages kunnen tijdens het weekend de ambachtelijke Delicatessenmarkt bezoeken, Food Films bekijken en genieten van het Foodtruck Festival en van speciale 24Kitchen&Cottages menu’s in alle restaurants op het park.

Binnenkort wordt er nog meer bekend gemaakt over de rest van het gevarieerde programma, waaronder de workshops, VRIMIBO XL en de After Dinner Dance.
Kortom: 24Kitchen&Cottages is een vakantieweekend vol eten, gezelligheid, inspiratie en entertainment. Een walhalla voor elke foodlover.

Het weekend vindt plaats op Center Parcs De Eemhof. Cottages zijn te huur vanaf € 169,- per persoon (€56 p.p.p.n.). Prijs is inclusief alle overnachtingen, het uitgebreide programma en de gebruikelijke Center Parcs faciliteiten. Info: www.24kitchenandcottages.nl. Volg het evenement ook via www.facebook.com/24kitchenandcottages of www.twitter.com/24kandcottages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress