Cooking in a great kitchen! Make your home your own

AGA fornuis: veelzijdigheid ten top

AGA DC Gas Dark Blue 5 oven Roomset 2marcelineke 300x197 - AGA fornuis: veelzijdigheid ten topHet assortiment van AGA is uitgebreid met de AGA Dual Control op gas. De Dual Control gas heeft gietijzeren ovens en elektrische kookplaten. De ovens worden verwarmd met gas – in Nederland altijd een populaire optie. Het fornuis is verkrijgbaar in een 3-oven en 5-oven model en in 14 prachtige kleuren. De Dual Control gas heeft alles wat een AGA geliefd maakt, maar met meer flexibiliteit en een lager energieverbruik. AGA: veelzijdigheid ten top.
AGA DC Gas Cream 3 oven 2marcelineke 300x233 - AGA fornuis: veelzijdigheid ten top
De AGA Dual Control gas heeft veel weg van de traditionele AGA. Net zoals bij het traditionele model zijn de gietijzeren ovens altijd beschikbaar voor gebruik en creëert de AGA de bijzondere AGA-warmte rondom het fornuis. Ook het koken op de nieuwe AGA Dual Control gas is vergelijkbaar met het koken op een traditioneel model. Het enige verschil is dat in vergelijking met een traditionele AGA de kookplaten van de Dual Control niet altijd aanstaan.
AGA DC Gas Cream marcelineke 300x208 - AGA fornuis: veelzijdigheid ten top
Veelzijdige kookplaten
Op de AGA Dual Control kunnen de twee elektrische kookplaten, bestaande uit een kook- en een sudderplaat, naar wens aan- en uitgezet worden. Omdat de kookplaten ook uit kunnen, is de AGA energie zuiniger dan zijn voorganger. De krachtige elementen zorgen er voor dat de kook- en sudderplaat respectievelijk in 8 en 11 minuten operationeel zijn; zo behoudt AGA dus zijn gebruikersgemak. De twee kookplaten zijn afzonderlijk van elkaar via het ingebouwde bedieningspaneel te bedienen.
AGA DC Gas Cream 3 oven Roomsetmarcelineke 300x200 - AGA fornuis: veelzijdigheid ten top
3-oven en 5-oven model
De nieuwe Dual Control gas is ideaal voor wie houdt van lekker eten en een stijlvolle en gezellige keuken. Het fornuis met drie ovens heeft een braad-, bak- en sudderoven en het fornuis met vijf ovens ook nog een warmhoudplaat, warmhoudoven en extra sudderoven. Bij het 5-oven model kan met één enkele druk op de knop het extra gedeelte afzonderlijk aan- en worden uitgezet . Info: www.agaliving.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress