Beauty

Alterna Bamboo Style

alterna bamboo style cleanse extend blossom 4 75oz eur26.50mg 69x300 - Alterna Bamboo StyleMeer volume, langer plezier van een ‘blowout’ en schoon, prettig aanvoelend haar met een frisse geur. De Alterna Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo geeft ‘2nd day hair’ een opleving. Tussen föhnbeurten en de keren in dat het haar gewassen wordt, biedt deze droogshampoo de oplossing.

Het product laat geen poederige substantie achter, zelfs niet op donker haar! Olie wordt geabsorbeerd en onzuiverheden worden verbloemd. Maximaal volume! Zowel op pas gewassen haar als het haar dat de dag ervoor gewassen is. Kleur wordt optimaal behouden door de Color hold technologie.
alterna bamboo style cleanse extend leaf 4 75oz eur26.50mg 69x300 - Alterna Bamboo Style
Biologisch bamboe-extract
De twee key ingrediënten zijn biologisch bamboe-extract, dat zorgt voor sterker, flexibel, gezond haar, en ‘goede’ vette, suikers en mineralen, die ervoor zorgen dat het haar gevoed wordt. Daarnaast bevat het product blauwe yucca wortel, een veelzijdige plant die ervoor zorgt dat het haar op z’n plek blijft en het haar voedt met vitamines A, B, C, calcium, ijzer, kalium, koper, mangaan en fosfor.
alterna bamboo style cleanse extend mango 4 75oz eur26.50mg 69x300 - Alterna Bamboo Style
Natuurlijke geuren
Alterna’s Bamboo Style cleanse extend scented dry shampoo is verkrijgbaar in drie natuurlijke geuren. Bamboo Leaf is fris met tonen van vers groen, musk en water lelie. De bloemige Sheer Blossom is exotisch met accenten van mimosa, sandalwood, peer, water lelie en sakura bloesem. Mango Coconut is fruitig zoals de naam al doet vermoeden een shake aan tropische verassingen vind je terug in deze geur; mango, kokos, witte nectarine, jasmijn bloemen en witte amber. Info: www.alternahair.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress