Fashion

Altijd op-en-top vrouwelijk

kocca1 225x300 - Altijd op-en-top vrouwelijkBloesjes met dwarrelende flamingo’s, full mesh items en clashing prints. Kortom, volledige looks die zo van de catwalk af lijken te komen. Kocca combineert Italiaanse grandeur met hedendaagse streetstyle trends. Het resultaat zijn compleet eigen collecties voor vrouwen met een compleet eigen stijltje. Soms romantisch, op de laatste trends vooruitlopend en altijd op-en-top vrouwelijk.
kocca2 225x300 - Altijd op-en-top vrouwelijk
“Style is very personal, make it your own.”

Miami was een inspiratie voor de collectie en het décor voor de bijpassende campagnebeelden. Zomer in een kleurrijke stad, waar kunst centraal staat en een broedplaats is voor creatievelingen. Kocca laat deze bruisende energie terug komen in grafische minimalistische details die voor een contrast zorgen naast de bloemen prints die de collectie domineren. Niemand minder dan topmodel Jessica Stam is het gezicht van de bijbehorende campagne die het gevoel van de collectie op eigen wijze benadrukt.
kocca4 225x300 - Altijd op-en-top vrouwelijk
Mesh from head-to-toe, bloemenprint op bloemenprint of tijdloos koningsblauw… people will stare, make it worth their while.
kocca5 225x300 - Altijd op-en-top vrouwelijk
Over Kocca:
Kocca is het ‘leading brand’ van Gruppo Germani. Vrouwelijk, stoer, maar ook een tikkeltje frivool. De Kocca-vrouw staat midden in het leven en geniet van iedere dag. Ervaring en professionaliteit staan hoog in het vaandel maar het is de vrolijkheid en bruisende energie waar Kocca voor staat en het creatieve design team drijft. “Enjoy everyday, there is no space for sadness.” Info: www.josbles.nl

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress