Cocktails & more

AriZona presenteert Cowboy Cocktails

image006mg3 300x155 - AriZona presenteert Cowboy CocktailsHet frisdrank schap wordt weer een beetje vrolijker. AriZona presenteert Cowboy Cocktails. Een nieuwe frisdrank die een combinatie is van 100 {38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} puur natuurlijk fruitsap en water, in flessen die zo leuk zijn dat je ze niet weg wil gooien. De Cowboy Cocktails zijn er in vier smaken: Mucho Mango, Strawberry Lemonade, Watermelon en Fruit Punch. Dus werp je lasso uit en haal die flessen binnen, yeehaw!

Of je nu dorstig bent als een cowboy op een stoffige prairie of gewoon iets fris wilt drinken: Cowboy Cocktails zijn de nieuwste puur natuurlijke dorstlessers van AriZona. Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, wél heel veel vers fruit. In ieder flesje Cowboy Cocktail zit tenminste 10 {38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} fruitsap, met daaraan alleen nog vitamine C toegevoegd. De fruit based drinks bevatten daarom veel minder calorieën dan gewone frisdranken. Er zijn vier smaken verkrijgbaar.

Mucho Mango
Als je mucho veel dorst hebt, is Mucho Mango je beste vriend. Vers mangosap zorgt voor een friszoete smaak die je in één slok in een tropische stemming brengt.

Fruit Punch
De paarse flesjes van Fruit Punch zitten bomvol fruit, eigenlijk teveel om op te noemen. Maar vertrouw er maar op dat deze mix van vruchtensappen verrukkelijk smaakt. Er is ook nog een shot vitamine C aan toegevoegd, net als aan de andere smaken Cowboy Cocktails trouwens.

Strawberry Lemonade
Zoete aardbeien en verfrissende citroen zijn de beste vrienden in dit verfrissende drankje dat deze zomer zonder twijfel naast menig strandbedje zal plaatsnemen.

Watermelon
Een sappige schijf watermeloen is de ultieme dorstlesser. Dankzij AriZona Watermelon kun je nu het hele jaar door van watermeloen genieten, zonder pitjes!

Over AriZona
Het begon in 1971 met de verkoop vanuit een oud Volkswagenbusje, inmiddels is AriZona niet weg te denken uit de frisdrank schappen van de Verenigde Staten. AriZona staat voor eerlijke producten zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het merk is duidelijk herkenbaar aan de unieke, kleurrijke flessen. AriZona Ice Tea is in Nederland verkrijgbaar in de smaken Blueberry White Tea, Lemon, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. Nieuw in het Nederlandse AriZona assortiment zijn de Cowboy Cocktails, een combinatie van vers vruchtensap en water. De Cowboy Cocktails zijn verkrijgbaar in de smaken Mucho Mango, Watermelon, Fruit Punch en Strawberry Lemonade. Info: www.drinkarizona.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress