Cooking in a great kitchen!

Bakken zonder boter of olie

3D MIL BA frypan dot IND 11mg 225x300 - Bakken zonder boter of olieOf je nu een beginnende kookliefhebber bent of elke dag ingewikkelde creaties op tafel zet, iedereen verdient keukenapparatuur van goede kwaliteit. Want laten we eerlijk zijn, een goede pan maakt koken zo veel leuker. Cookware Company is dé uitvinder van de keramische pannen van Greenpan. Geen wonder dus dat de Greenpan-lijn keramische pannen kwaliteit levert als geen ander. Met verschillende pannen voor elk gebruik is iedereen een chef! Hiermee tover je elke avond heerlijke en gezonde gerechten op tafel.
VEL BA frypan 2mg 300x225 - Bakken zonder boter of olie
De pannen van Greenpan (v.a. ca. € 12,99) zijn alle voorzien van een keramische anti-aanbaklaag. Door deze non-stick laag kun je bakken zonder boter of olie, waardoor je gerechten in één klap een stuk gezonder worden. Naast de verminderde hoeveelheid vet heeft keramisch koken nog een groot voordeel: de schoonmaak wordt een makkie! Door de keramische laag kun je de pannen gemakkelijk schoonmaken, omdat niks er aan vast kleeft. Wat water en een keukenpapiertje zijn voldoende om je pannen weer brandschoon te krijgen. Maar je kunt je pan natuurlijk ook gewoon in de afwasmachine zetten.
3D MIL BA frypan flat IND 4mg - Bakken zonder boter of olie
Voor elke gelegenheid
Cookware company behoort tot de top en produceert maar liefst 60{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} van alle keramische pannen. Als uitvinder van de keramische pan heeft het bedrijf genoeg tijd gehad om hun pannen tot perfectie te ontwikkelen. De pannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende warmtebronnen, overal is aan gedacht. De Greenpan is geschikt voor alles wat je ook in je andere pannen zou bakken. Vis, vlees en groenten, alles kan in de koekenpannen of grillpannen van Greenpan. ‘s Ochtends een klein eitje bakken, of bak je biefstuk voor het hele gezin? Er is een Greenpan voor elke gelegenheid! Info: www.ttpconcepts.nl.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress