Uitgaan

Barista & Co: de kunst van het koffiezetten 

cafetiere marcelineke 300x180 - Barista & Co: de kunst van het koffiezetten Altijd al een heuse barista willen zijn? Leer nu de kunst van het koffiezetten met de prachtig ontworpen collectie van Barista & Co. Vergeet die dure en onnodige espressomachine en ga thuis aan de slag met de cafetière en creëer je lievelingskoffie. Be the barista.
cafetiere2 marcelineke 195x300 - Barista & Co: de kunst van het koffiezetten 
Koffie is hot. De hipste barretjes worden uit de grond gestampt en in steden ontstaat een heuse koffiecultuur. Hartstikke leuk, maar ook thuis wil je de kwaliteit die je buiten de deur gewend bent. Dat kan nu in een handomdraai met de collectie van Barista & Co. Niet alleen functioneel maar ook nog eens een lust voor het oog in de kleuren electric (koper) of gunmetal (zwart).
klemmen marcelineke 299x300 - Barista & Co: de kunst van het koffiezetten 
Cafetière of filter
Barista & Co zorgt ervoor dat jij de tools in huis hebt om een goede koffie te zetten. Je kunt kiezen uit de Plunger (v.a. ca. € 49,95) – ook wel de French press of cafetière genoemd – of de Koffiefilter (v.a. ca. € 37,95). Beide zorgen voor een goede koffie, het is maar net waar je voorkeur aan geeft.
koffiefilter marcelineke 260x300 - Barista & Co: de kunst van het koffiezetten 

Geurige koffie
Met de Plunger creëer je een zachte, geurende koffie die vol van smaak is. De koffie maak je in de press en dankzij het filter, dat je rustig naar beneden duwt, komen er heerlijke smaken vrij. Ook perfect voor hete zomerdagen als je verkoeling zoekt met een cold brew.
maatlepel marcelineke 300x189 - Barista & Co: de kunst van het koffiezetten 
Controle
De Koffiefilter geeft je alle controle. Speel met je maling, hoeveelheid koffie of de temperatuur van het water. En dat alles binnen een paar minuten klaar en geschikt voor één of twee koppen. Bij beide kan je zelf kiezen welke boon je gebruikt: iets met een zuurtje is perfect voor espresso. Wil je koffie met melk? Ga dan bijvoorbeeld voor een boon met tonen van cacao en bessen.
melkkan marcelineke 219x300 - Barista & Co: de kunst van het koffiezetten 
Cappuccino of latte
Eerder zin in een espresso met opgeschuimde melk? Ook dan heeft Barista & Co de perfecte producten voor je. Met de melkopschuimer (ca. € 37,95) maak je gemakkelijk het perfecte schuim; je kunt helemaal zelf de dikte bepalen. Heb je een stoompijpje tot je beschikking? Dan kun je helemaal los met de melkkan, waarin je de melk opstoomt.

Accessoires
Ga jij nog een stapje verder in de kunst van het koffiezetten? Dan ben je bij Barista & Co aan het juiste adres. Want naast de producten om een goede koffie en een heerlijke melklaag te creëren, helpen ze je ook een handje met hun speciaal ontworpen accessoires. Met de thermometer (ca. €11,95) reguleer je de temperatuur van je melkschuim, met de maatlepel (ca. € 15,95) meet je precies de goede hoeveelheid koffie af en met de cacaopoeder strooier en de stencils (ca. €14,95) personaliseer je jouw cappuccino. Ook hebben ze mooi vormgegeven koffiezakclipsluitingen. Maak de baristaset compleet met de glazen maatbekers en porseleinen koffie- en espressokopjes.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress