Bites & Booze Cocktails & more Food Wanna eat out?

BAUT The Winter Edition: ALL BLACK

barbistro2 marcelineke 300x225 - BAUT The Winter Edition: ALL BLACKBen jij al op de nieuwe, verrassende en fantastische locatie van het Amsterdamse pop-up restaurant BAUT geweest? BAUT heeft zich als ‘moving circus‘ tijdelijk verplaatst naar een locatie op de Amsterdamse Zuidas.

Baut marcelineke 300x199 - BAUT The Winter Edition: ALL BLACK

Masterchef jurylid en chef-kok Michiel van der Eerde: “Het pand waar wij met BAUT nu in zitten, wordt het nieuwe kantoor van de Postcode Loterij, VriendenLoterij en de BankGiro Loterij (de Goede Doelen Loterijen). Later dit jaar zullen zij het duurzaam verbouwen. Wij zijn blij dat zij het gebouw tot die tijd aan BAUT ter beschikking stellen. Met de vijftig eigen parkeerplekken zijn we natuurlijk ook erg blij; vrijwel al onze gasten kunnen gratis parkeren.”

restaurant marcelineke 300x199 - BAUT The Winter Edition: ALL BLACK

Bar & Bistro
BAUT ZUIDAS is zeven dagen per week geopend voor koffie, lunch, borrel, diner en bijeenkomsten. De bar en bistro die voorheen deel uitmaakten van het restaurant, hebben op de nieuwe locatie een geheel eigen gedeelte; de BAUT Bar & Bistro. Een unieke locatie voor een borrel waar overdag ook een hapje of (borrel)bite kan worden gegeten.

vrijmibaut 1 marcelineke 300x225 - BAUT The Winter Edition: ALL BLACK

All Black
Waar BAUT afgelopen voorjaar koos voor de kleuren wit en blauw, is er voor deze wintereditie gekozen voor het thema ‘all black’. BAUT keert hiermee weer terug naar waar het mee begon: een tikkeltje rauw en tegelijkertijd toch warm.

 

Naast succesnummers als Heineken Afterwork en het Oesterfest, zal BAUT ZUIDAS met een aantal nieuwe en unieke concepten komen. Een voorproefje hiervan is de Back2Back Challenge. Hierin daagt chef Michiel van der Eerde een collega chef uit en vormen de gasten de jury die de gerechten van beide chefs beoordelen. De uitgedaagde chef nomineert vervolgens een andere bekende chef of BN’er om plaats te nemen in de keuken van BAUT ZUIDAS en daar de Back2Back Challenge aan te gaan. De eerste Back2Back Challenge vindt plaats op 7 februari.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress