Accessories Fashion

Bijzondere sjaals

sjaal becksondergaard agave wild green.png 300x199 - Bijzondere sjaalsLiefhebbers van bijzondere sjaals kunnen bij SjaalMania hun hart ophalen met de collecties van het mooie merk BeckSöndergaard Copenhagen. De inspiratie voor de nieuwe voorjaars- en zomercollectie is afkomstig van een roadtrip van Nieuw-Mexico naar Venice Beach in Californië.
sjaal becksondergaard native feathers 1.png 199x300 - Bijzondere sjaals
Een woestijn vol zand en een hemel in de allermooiste tinten, de oorspronkelijke inwoners van Amerika en de kustlijn met dat eindeloze water: het is een bron van inspiratie gebleken voor de prachtige sjaals van het Deense merk BeckSöndergaard Copenhagen.
sjaal becksondergaard native feathers 2.png 176x300 - Bijzondere sjaals
Zomerse kleuren
De sjaals zijn uitgevoerd in echt zomerse kleuren, zacht roze, geel, warm oranje, groen, afgewisseld met indigoblauw. Daarnaast vertelt iedere sjaal zijn eigen verhaal door middel van de geweldige prints. Denk hierbij aan palmbomen, exotische dieren, surfers, grafische patronen en zelfs aan afbeeldingen van Indianen. Door het vrolijke kleurgebruik en de mooie afbeeldingen vragen de sjaals om eindeloos combineren. Ze stralen een gevoel uit van vrijheid en doen je verlangen naar de zomer. De sjaals zijn beide ook perfect te gebruiken als pareo of omslagdoek. Multifunctioneel dus!
sjaal becksondergaard native feathers.png 224x300 - Bijzondere sjaals
BeckSöndergaard Copenhagen
Het Deense merk BeckSöndergaard Copenhagen is in 2003 opgericht door Lis Beck en Anna Söndergaard. Met hun liefde voor kleuren en de Scandinavische eenvoud creëert BeckSöndergaard Copenhagen stijlvolle sjaals en accessoires met een speelse twist. Het merk onderscheidt zich door de speelse kleurenpalet, uniek handgetekende prints, zacht vormen en handgemaakte ontwerpen in aalsvelleer.
sjaal becksondergaard bondi.png 165x300 - Bijzondere sjaals
Over SjaalMania
SjaalMania wordt gerund door Micky van Vollenhoven, een vrouw met passie voor mooie kleding en mooie stoffen. Zij startte SjaalMania na haar loopbaan bij Turnover, vanuit haar voorliefde voor sjaals. In de shop tref je tijdloze, stijlvolle en kwalitatief hoogstaande sjaals aan van diverse bekende merken en daarnaast heeft SjaalMania inmiddels ook haar eigen merk. Info: www.sjaalmania.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress