Home Jewelery

Buddha to Buddha goes dance

Buddha to Buddha ADATP 01mg 300x200 - Buddha to Buddha goes danceOp zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A Day at the Park, een uniek ‘stadsfestival’ waarbij het Amsterdamse Bos wordt omgetoverd tot een zomers festivalterrein. Ook Buddha to Buddha goes dance en is dit jaar weer van de partij en pakt groots uit met een eigen area waarbij het draait om craftsmanship, meditatie, creativiteit en deephouse rooted dance optredens.

Buddha to Buddha neemt met de grootste area ooit een belangrijke plaats in bij het A Day at the Park festival, waarvoor het Land van Bosse in het Amsterdamse Bos een groen, intiem decor vormt. De Buddha to Buddha area belicht alles waar het merk voor staat: kunst, cultuur, deephouse, meditaties, massages, craftsmanship en gezond eten. Het jaarlijkse festival sluit aan bij de ‘Embrace Life’ levenswijze, waarbij het draait om bewust leven, genieten en het beste uit jezelf halen op een ongedwongen, relaxte manier.
Buddha to Buddha ADATP 02mg 200x300 - Buddha to Buddha goes dance
Embrace Life
Buddha to Buddha is een van de officiële partners van ALDA, producent achter A Day at the Park. Aankomende editie is de zevende keer dat er een creatieve samenwerking bestaat tussen A Day at the Park en Buddha to Buddha. Geen onverwachte collaboratie, want Buddha to Buddha heeft nauwe banden met de dance scene. Het merk heeft een eigen stichting om jong muzikaal talent te stimuleren: de Embrace Live Foundation. Bovendien zijn veel van de tijdloze sieradenontwerpen populair bij dj’s en producers over de hele wereld. Muziek sluit perfect aan bij het karakter en stijl van het merk: jong, optimistisch en spiritueel.

Luxueus, eigenzinnig, intiem
A Day at the Park is luxueus, eigenzinnig, intiem en heeft een persoonlijke stijl. Kenmerkend voor het festival zijn comfort, kwaliteit, gezelligheid en vooral creativiteit. Bezoekers kunnen zich volledig laten meevoeren in de sfeer van het festival door de vele theateracts, kunst en decor. A Day at the Park biedt ook dit jaar diverse areas met een groot aantal nationale en internationale dj’s en live acts. De muzikale line-up wordt op een later moment bevestigd, maar zal wederom een mix zijn van jong, aanstormend talent en grote namen die de bezoeker in extase zullen brengen. Info: www.adayatthepark.nl en www.buddhatobuddha.com

Buddha to Buddha
Sinds de oprichting in 1997 staat Buddha to Buddha voor tijdloze, kwalitatief hoogstaande sieraden, handgemaakt bij de beste zilversmeden in Bali. De oprichter van Buddha to Buddha, Batul Loomans, was geïnspireerd door zijn vele reizen naar Azië en zijn zoektocht naar mindfulness. Sindsdien is Buddha to Buddha een toonaangevend merk dat een nuchtere Hollandse aanpak perfect combineert met Balinese bescheidenheid en vakmanschap. Inmiddels is het merk in 18 landen verkrijgbaar en produceert het naast sieraden ook horloges, kleding en accessoires.

.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress