Jewelery

Buddha to Buddha 3D-print

buddha1 300x300 - Buddha to Buddha 3D-printDe Spring/Summer 2015 sieradencollectie van Buddha to Buddha is een vloeiende samensmelting van traditioneel vakmanschap en innovatie. De sieraden zijn dit seizoen ontworpen met behulp van 3D-printtechnologie, waardoor de collectie naar een ander niveau is getild. Door het toepassen van innovatieve technieken, is de nieuwe Buddha to Buddha 3D-printcollectie gedetailleerder dan ooit. De collectie omvat onder meer sieraden waarbij materialen als leer en zilver zijn samengevoegd, hetgeen een robuuste en uitgesproken Buddha to Buddha-uitstraling geeft. Kortom: genoeg verrassende en vernieuwende aanvullingen.
buddha2 300x300 - Buddha to Buddha 3D-print
Met het gebruik van innovatieve 3D design en 3D-printtechnologieën heeft Buddha to Buddha de deur geopend naar een andere niveau van produceren van sieraden die eerder ontoegankelijk leek. Een nieuwe standaard voor zeer verfijnde en gedetailleerde productieprocessen is hiermee gecreëerd.
budha3 300x300 - Buddha to Buddha 3D-print
Zilver- en leermix
Een opvallend item in de collectie is de Ben Mix Silver/Leather: de beste materialen, interessante textuur en weeftechniek samengevoegd in een armband. De combinatie van zilver en een natuurlijk materiaal als leer geeft een stoere uitstraling die perfect past bij Buddha to Buddha.
buddha4 300x300 - Buddha to Buddha 3D-print
Schoonheid zit in de details
Verfijning is de – in letterlijke zin – kleinste aanvulling op de collectie. Zo introduceert Buddha to Buddha bijvoorbeeld een smallere versie van de Lars bracelet; stoer en elegant door de typische schakels is dit een van de zilveren iconen binnen de collectie. Met de kleine versie van de George speelt Buddha to Buddha in op laatste ringentrends; deze ring is qua maatvoering ideaal voor de pink en smallere vingers.
buddha5 300x300 - Buddha to Buddha 3D-print
Color your Buddha to Buddha World
De kleurrijke Signify-armbanden zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpallet: van rijk rood tot mosgroen en van fris turquoise tot tijdloos zwart. Iedere kleur heeft zijn eigen betekenis, zoals vermeld staat op de binnenkant van de zilveren sluiting. De betekenissen als friendship, consciousness, strength, simplicity en trust zorgen ervoor dat we ons altijd bewust blijven wat er echt belangrijk is in het leven.
buddha6 300x300 - Buddha to Buddha 3D-print
Personalize and Customize
Buddha to Buddha ontwikkelde ‘Memorable’ edities van de populaire Chain- en Nathalie-ringen. Deze zijn voorzien van een glad oppervlak aan de binnenkant van de ring om de naam van je geliefde of een speciale boodschap te graveren. Een tijdloze combinatie en het ideale cadeau om te geven aan iemand die je liefhebt of perfect te gebruiken als trouwring.

Over Buddha to Buddha
Sinds de oprichting in 1997 staat Buddha to Buddha voor tijdloze, kwalitatief hoogstaande sieraden, handgemaakt bij de beste zilversmeden in Bali. De oprichter van Buddha to Buddha, Batul Loomans was geïnspireerd door zijn vele reizen naar Azië en zijn zoektocht naar mindfulness. Sindsdien is Buddha to Buddha een toonaangevend merk dat een nuchtere Hollandse aanpak perfect combineert met Balinese bescheidenheid en vakmanschap. Info: www.buddhatobuddha.com

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress