Jewelery

Buddha to Buddha = fijne details

BUDDHA TO BUDDHA Ben Leather A EUR169 marcelineke - Buddha to Buddha = fijne detailsVoor de wintercollectie 2015 van Buddha to Buddha is een aantal bekende iconen in een ander jasje gestoken en zijn nieuwe stijlvolle ontwerpen  aan de familie toegevoegd. Het merk combineert het op traditionele wijze produceren van sieraden met de nieuwste technologieën, wat goed terug te zien is in de fijne details van de collectie. Buddha to Buddha brengt dit seizoen een verzameling sieraden uit die op zichzelf staat, maar daarnaast naadloos aansluit op bestaande iconen.
BUDDHA TO BUDDHA David bracelet ladiees voor EUR389 marcelineke - Buddha to Buddha = fijne details
Buddha to Buddha breidt de collectie voor het eerst uit met earstuds. Hiermee worden de laatste trends van subtiele oorversieringen op de voet gevolgd. De earstuds komen in vier verschillende vormen; Nathalie, Ellen, Esther en Chain. Samen met een bestaande armband, ring of collier uit dezelfde familie, kan met de earstuds een subtiele combinatie worden gemaakt.

Family matters
De Buddha to Buddha familie breidt zich elk seizoen uit, dit keer met de David. Deze armband en ring zijn gemaakt met een driehoekige draad. Een bijzondere draadvorm die de sieraden een verfijnde en koninklijke uitstraling geeft.
BUDDHA TO BUDDHA Nathalie earstud EUR49 marcelineke - Buddha to Buddha = fijne details
3D tested
Buddha to Buddha = fijne details. Het merk past immers de nieuwste technieken toe tijdens het ontwerpproces van een nieuw sieraad. Dit is goed terug te zien in de Carmen. De fijne details en bijzondere vorm van deze armband zijn tot stand gekomen met behulp van 3D design en printing in het vormonderzoek.
BUDDHA TO BUDDHA NathalieLTBeigeLady Voorkant EUR219 marcelineke - Buddha to Buddha = fijne details
Reinvented icon
De Nathalie bestaat als zilveren armband, maar is dit seizoen in een nieuw leren jasje gestoken. In Amsterdam ontwierp de 3D designer van Buddha to Buddha een nieuwe versie van de iconische armband. Dit ontwerp wordt in Nederland in het beste Italiaanse leer vervaardigd en tot slot wordt de zilveren sluiting op Bali aan de armband toegevoegd. De perfecte combinatie van hoogwaardig Italiaans leer en Sterling silver.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress