Accessories Jewelery

BY-BAR steunt SOS Kinderdorpen

by1 300x293 - BY-BAR steunt SOS KinderdorpenBY-BAR steunt SOS Kinderdorpen. Dit voorjaar brengt het merk een speciaal armbandje uit binnen haar Spring Summer 2015 collectie. Het armbandje staat symbool voor het werk van SOS Kinderdorpen. Per armband doneert BY-BAR de helft van de opbrengst aan de internationale kinderhulporganisatie.

Het speciale SOS armbandje heeft twee gouden ringen als schakels, in elkaar gehaakt als symbool voor verbinding en oneindige liefde en is voor € 19,95 te koop via de webshop van BY-BAR in roze en light-blue. Wanneer je kindsponsor wordt bij SOS Kinderdorpen, krijg je twee armbandjes cadeau als welkomstgeschenk. Een voor jou en een voor het SOS kindje dat je sponsort.
by2 300x203 - BY-BAR steunt SOS Kinderdorpen
Mooi project
Eigenaar en oprichter Barbara Brenninkmeijer van BY-BAR is trots op dit mooie project: “Omdat ik veel reis, zie ik hoe ongelijk de wereld is verdeeld en wil ik mijn kinderen hierover graag wat meegeven. Daarom heb ik gekozen om SOS Kinderdorpen te steunen, een wereldwijde organisatie die kinderen onder haar vleugels neemt die geen familie of veilig thuis hebben.” Barbara zet zichzelf ook actief in voor SOS. “Sinds kort sponsoren we met alle medewerkers van BY-BAR een SOS meisje. Ze heet Ganga, is vijf jaar oud en woont in het SOS kinderdorp Jaipur in India. De foto van Ganga heeft op ons kantoor een mooi plekje in de letterbak van SOS Kinderdorpen.”

Over BY-BAR
BY-BAR is een Nederlands kleding- en accessoirelabel, opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Begonnen in 2008 met oorbellen, is BY-BAR gegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires bestaande uit duurzame, moderne basics met een rijke uitstraling en prachtige details. De BY-BAR collectie is niet aan trends onderhevig: het zijn artikelen die gewoon mooi zijn en niet zomaar voor één seizoen. Info: shop-by-bar.nl
by3 300x300 - BY-BAR steunt SOS Kinderdorpen
Over SOS Kinderdorpen
SOS Kinderdorpen gelooft dat familie de belangrijkste basis is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen. Wereldwijd krijgen honderdduizenden kinderen dankzij SOS Kinderdorpen een solide basis om zich optimaal te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Het liefst binnen de eigen familie, maar als dat niet meer kan in een SOS familie in een kinderdorp. Info: www.soskinderdorpen.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress