Bites & Booze Food Wanna eat out?

ChefPlaza kookt thuis voor jouw gasten

ChefPlaza Annemiek marcelineke 287x300 - ChefPlaza kookt thuis voor jouw gastenGeen boodschappen, geen gezwoeg boven dampende pannen en geen afwas. ChefPlaza neemt alle zorgen van een exclusief etentje thuis voor je uit handen. Of dat nu een intiem diner voor twee is of een etentje voor je vijftien beste vrienden. ChefPlaza biedt een keur aan culinaire menu’s en topkoks die allemaal maar één doel voor ogen hebben: jou en je gasten volledig in de watten leggen, zonder dat jij daar ook maar enig omkijken naar hebt.
ChefPlaza Loran marcelineke 200x300 - ChefPlaza kookt thuis voor jouw gasten
ChefPlaza is een online platform waar top-chefs zich aanbieden om bij mensen thuis te koken. De kok naar keuze verzorgt jouw etentje van begin tot einde. Hij of zij doet de boodschappen, kookt een hoogstaand culinair menu en zorgt dat de keuken weer spic en span is. Ondertussen proost jij met je gasten en geniet vervolgens van een puik maal.
ChefPlaza Stephan marcelineke 300x200 - ChefPlaza kookt thuis voor jouw gasten
Van Frans tot Nigeriaans
Via de website kun je kiezen voor verschillende menu’s in verschillende prijsklassen en van verschillende keukens, van Frans tot Nigeriaans. Kiezen op kok is ook een mogelijkheid. Zelf een menu samenstellen, kan natuurlijk ook en daarbij is niet snel iets te gek. Oprichter Tim de Visser: “Een klant vroeg ooit om een wildmenu in maart, een maand waarin in Nederland echt geen hert of duif te verkrijgen is. Dan laten we dat wild gewoon invliegen.” Overigens klinkt dat zeer decadent, maar bij ChefPlaza kun je vanaf 37 euro per persoon al een vijfgangenmenu laten bereiden door je eigen persoonlijke kok.
chefplaza marcelineke 300x168 - ChefPlaza kookt thuis voor jouw gasten
Oneindig veel mogelijkheden
Voor het inhuren van een chef worden geen eisen gesteld aan een keuken, al wordt vooraf wel gevraagd welke apparatuur aanwezig is. Als het feestje op een andere locatie dan thuis wordt gehouden, kan de kok bijvoorbeeld zorgen voor een buitenkeuken. Bij ChefPlaza is niet snel iets te gek!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress