Accessories Jewelery

Chewelry: juwelen om in te bijten

PR4Kids Chewelry 1195 soother blue HR marcelineke 290x300 - Chewelry: juwelen om in te bijtenIedereen die een kindje op de arm of in een draagdoek bij zich draagt, zal het herkennen; grijpende handjes die interactie zoeken met de omgeving. Fijne momenten, maar soms ook lastig omdat zo’n kleintje de neiging heeft overal aan te trekken en alles in het mondje te stoppen.
PR4Kids Chewelry 2014 Chewelry marcelineke 200x300 - Chewelry: juwelen om in te bijten
Smartmama Chewelry is een sieradenlijn speciaal voor die momenten samen met je kindje. Voor een veilige interactie of juist voor een veilige afleiding tijdens het (rug)dragen of de borstvoeding.
PR4Kids Chewelry 2014 chewelry4 marcelineke 200x300 - Chewelry: juwelen om in te bijten
Chewelry: juwelen om in te bijten.
Alle sieraden zijn gemaakt van zachte siliconen kralen. Vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. Het materiaal geeft dezelfde weerstand als een bijtring om pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes te verzachten. Siliconen is van nature een duurzaam materiaal. Het is niet poreus en daarom zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.
PR4Kids Chewelry 2014 Chewelry15 marcelineke 200x300 - Chewelry: juwelen om in te bijten
Zintuigen stimuleren
De vorm en grootte van de kralen zijn afgestemd op de tactiele behoefte van het kind. Naast erop bijten kan je kindje dus ook lekker friemelen en spelen met de sieraden. Dit activeert de zintuigen van het kind. Elke ketting is voorzien van een veiligheidssluiting die open schiet wanneer er harder aan getrokken wordt.
PR4Kids Chewelry 2014 Chewerly9 marcelineke 200x300 - Chewelry: juwelen om in te bijten
Collectie
Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren en vormen in de huidige collectie. Bij het samenstellen van de collectie wordt uitgegaan van de basiskleuren zwart, grijs en wit en worden er steeds aanvullingen gedaan met verschillende tinten roze, blauw en rood en seizoenskleuren zoals bijvoorbeeld mintgroen. Deze kettingen zijn verkrijgbaar vanaf 24,95. Smartmama Chewelry is te herkennen aan het rode Smartmama hartje in de sieraden, dat staat voor de kracht van het moederschap.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress