Jewelery

Chrysalis voor Orange Babies

CRBT0714GPmg 300x203 - Chrysalis voor Orange BabiesFriends & Family is de naam van de nieuwste collectie van het internationale, stapelbare armbandenmerk Chrysalis. De collectie biedt negen unieke designs waarvan de bedel uiting geeft aan de speciale band met belangrijke personen in je leven zoals bijvoorbeeld met vriendschap, of aan bijzondere momenten zoals de geboorte van een baby.

De Friends & Family collectie richt zich op relaties en het werkelijke geluk dat te vinden is in de speciale verbintenissen die je deelt met vrienden en familie. Juist die mensen helpen je blijvende herinneringen te creëren om gedurende de rest van je leven te koesteren. Zij vullen je hart met zonneschijn en helpen je dromen te verwezenlijken. Zij maken van elke dag een bijzondere dag!
CRBT0714SPmg 300x203 - Chrysalis voor Orange Babies
Symbolisch
Door de symbolische betekenis van de verschillende bedels (ca. € 29,- per stuk) in de Friends & Family collectie zijn de armbanden uitermate geschikt om cadeau te geven ter ere van de band met je moeder, dochter, oma, zus of dierbare vriendin(nen). Elke armband is verstelbaar door een ingenieus, rekbaar systeem, zodat deze past om iedere pols. De Friends & Family collectie wordt gelanceerd in drie kleurvarianten: gerhodineerd zilver en verguld geel- en roségoud.
Friends   Family stackmg 300x266 - Chrysalis voor Orange Babies
Chrysalis voor Orange Babies
Eén van de designs uit de Friends & Family collectie bestaat uit een New Baby bedel en een bedel met een kindervoetje. Speciaal met dit design heeft Chrysalis een samenwerking met Orange Babies opgezet. Bij aankoop van deze armband, gaat maar liefst 25{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} van de opbrengst naar dit goede doel. Een prachtige armband voor bestaande moeders, aanstaande moeders, maar ook voor alle vrouwen die Orange Babies een warm hart toedragen.

Orange Babies
Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder meer in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen. Door middel van het kopen van de Chrysalis Friends & Family New Baby armband worden de moeders en kinderen van Orange Babies gesteund.
CRBT0714RGmg 300x264 - Chrysalis voor Orange Babies
Chrysalis
Het was hun gedeelde liefde voor sieraden en reizen waardoor Chrysalis oprichters, David en Andrea Maine, begonnen met hun reis naar persoonlijke sieraden, met de bedoeling om iets van betekenis te creëren voor de drager. Tijdens hun reizen verzamelden zij hun dierbaarste herinneringen, omarmden het geluk om zich heen en leerden over het belang van het geven. In 2007 kwam het Chrysalis concept tot leven. Chrysalis stapelbare armbanden vieren de vreugde die je kunt vinden in liefde en vriendschap. Elk stuk is een combinatie van kleur en betekenis; versierd met talismannen en spirituele symbolen. Chrysalis armbanden zijn ontworpen voor het delen van herinneringen van die speciale momenten in het leven. Stapel ze tot mooie, persoonlijke collecties en verwelkom liefde en geluk op je levenspad! Info: Facebook.com/lovechrysalis, Twitter @lovechrysalis www.lovechrysalis.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress