Dance Home

Dance voor vierentwintigplussers

cover4mg 300x111 - Dance voor vierentwintigplussersDe kindercrèche voorbij: dansen voor volwassenen. Dance-initiatief komm schon Alter organiseert haar zevende editie voor vierentwintigplussers in Amsterdam. Onder het mom ‘kinderen horen in de speeltuin en niet op de dansvloer’, vindt op vrijdag 27 februari komm schon Alter plaats in de Westerunie en de Westerliefde. Dit feest, met als slogan “Nur für 24-Jährigen und älter”, heeft met haar uitverkochte clubedities het uitgaanslandschap in Amsterdam een wat volwassener gezicht gegeven. Want wie zich onlangs in de clubs heeft verbaasd over het aantal pubers dat er rondloopt, kan hier zijn hart ophalen.
fb fanpage 851x315 1mg 300x111 - Dance voor vierentwintigplussers

Steeds jonger publiek
Het idee van Komm Schon Alter is dan ook ontstaan als reactie op het steeds jonger wordende uitgaanspubliek. Waar je ooit als twintiger tussen je leeftijdsgenoten stond te dansen, sta je tegenwoordig vaak tussen de jonkies. De organisatie verzet zich niet tegen dit specifieke fenomeen, maar wil graag een omgeving creëren waar niemand zich oud hoeft te voelen. Naast het concept is de line-up net zo goed een sterk onderdeel van het feestgeheel. Komm Schon Alter probeert niet te pronken met de bekendere namen, maar richt zich vooral op unieke B2B combinaties en haalt onbekende artiesten van niveau en oude vedettes naar Amsterdam. Zo staan dit keer Solee en Miss Melera als B2B primeur op het affiche en zal technolegende Thomas Schumacher – deel van de elektrochemieformatie met Stephan Bodzin – het podium bestijgen. Aaryon, een absoluut supertalent dat sinds een paar maanden furore maakt bij Steyoyoke, maakt ook zijn Amsterdamse intrede op de 27ste. Daarnaast op de line-up: ANOUKA, Kollektiv Ost en Hubert Kirchner LIVE.
fb likead 851x315 1mg 300x111 - Dance voor vierentwintigplussers
Alters
De bezoekers, Alters genaamd, worden op de avond zelf zo veel mogelijk verwend. De organisatie probeert de frustraties die veelal bij het oudere uitgaanspubliek heersen (lange wachtrijen, vieze toiletten en dure entreeprijzen) zoveel mogelijk weg te nemen. Alles staat uiteindelijk in het teken van één doel: een goed georganiseerde en volwassen avond, vol met muzikale verrassingen en met zo veel mogelijk tevreden en blije Alters. Info: http://kommschonalter.dePresale link: www.yourticketprovider.nl/widget/?cid=139449&productid=7447#/tickets/7447

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress