Marcy Goes Green

De Groene Gezinsbeurs

groene gezinsbeurs puur en duurzaam opgroeien 1marcelineke 162x300 - De Groene GezinsbeursOp zaterdag 26 september vindt in Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk de Groene Gezinsbeurs plaats. Deze beurs heeft als motto Puur en Duurzaam (op)Groeien, is gericht op PUUR ouderschap en bedoeld voor mensen met een kinderwens tot en met gezinnen met schoolgaande kinderen. Er is een grote gevarieerde markt en er worden diverse workshops en lezingen gegeven. Een leuke en interessante dag voor het hele gezin!
groene gezinsbeurs puur en duurzaam opgroeien 2marcelineke 300x180 - De Groene Gezinsbeurs
Puur en natuurlijk ouderschap staan centraal op de Groene Gezinsbeurs. Het belooft een gezellige beurs te worden, met een grote markt waar ruim 60 bedrijven vertegenwoordigd zijn. Er is volop aandacht voor biologisch en duurzaam leven, natuurlijk ouderschap en alles daar omheen. Denk aan biologische (kinder)voeding, mooi houten speelgoed, hippe en comfortabele draagdoeken, natuurlijke verzorgingsproducten en meer. Ouders (to be) maken kennis met prachtige merken en producten die het ouderschap nóg leuker maken.
groene gezinsbeurs puur en duurzaam opgroeien 3marcelineke 300x200 - De Groene Gezinsbeurs
Activiteiten voor jong en oud
Gedurende de dag worden er diverse workshops gegeven, waaronder workshops peuter/kleuter yoga en gezinsyoga, waarbij de hele familie mee kan doen. Zelfs de allerkleinsten, in de draagzak. Ook wordt er een workshop mandala’s maken gegeven. Een mandala kun je tekenen, maar ook maken van mooie dingen die je in de natuur vindt. Met dopjes, steentjes, bladeren, bloemen, veertjes, zaden of takjes kun je een eigen natuurmandala fabriceren. Ook zijn er lezingen, over onder andere bijvoeding met behoud van borstvoeding, hoe om te gaan met slecht slapende kinderen, opvoeden zonder straffen en belonen en het geborgen en veilig dragen van kinderen. Tot slot wordt er een verloting gehouden, waarbij bezoekers kans maken op prachtige prijzen, gedoneerd door onder andere Didymos, Oscha, MaM, Ella’s Kitchen, Bio Bite, Kind voor Hout en HIPP. Tevens wordt er een leuke goodiebag gegeven bij de eerste 100 bestellingen in de ticketshop.
groene gezinsbeurs puur en duurzaam opgroeien 4marcelineke 300x253 - De Groene Gezinsbeurs
Kinderen zijn welkom!
Kinderen staan centraal tijdens de Groene Gezinsbeurs. Daarom worden er ook voor hen leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij zich bijvoorbeeld prachtig laten schminken, rijdt er een treintje van het Kermis- en Circusmuseum, wordt er voorgelezen en een workshop slagwerk voor kinderen gegeven, waarbij ze zich heerlijk kunnen uitleven. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook een leuke dag!
groene gezinsbeurs puur en duurzaam opgroeienmarcelineke 200x300 - De Groene Gezinsbeurs
De Groene Gezinsbeurs
De Groene Gezinsbeurs vindt plaats op 26 september van 10.00 tot 17.00 uur in het Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk. Kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress