Beauty

De perfecte haarborstel

borstel1 212x300 - De perfecte haarborstelNa de productlijn ‘Undone’ – bestaande uit zes verzorging- en stylingproducten die het voor iedereen mogelijk maakt om de nonchalante, sexy en coole undone look gemakkelijk thuis te creëren- breidt het professionele haarmerk The Insiders haar productlijnen uit met een eigen Round Brush Collection.
BORSTEL 2 Medium Round 55mm   33 50 212x300 - De perfecte haarborstel
The Round Brush Collection is een unieke serie van vijf ronde borstels (small, medium, large, large round concave en Extra Large), speciaal ontworpen om je de ultieme professionele styling experience te geven. De borstels zijn gemaakt van mahoniehout en hebben een lichtgewicht kurken handgreep waardoor ze heel comfortabel in de hand liggen. Dankzij de combinatie van natuurlijke borstelharen (van everzwijn) met een speciale nylonvezel, borstel je zelfs het meest weerbarstige haar moeiteloos van wortel tot punt.
borstel3 212x300 - De perfecte haarborstel
De perfecte haarborstel
De perfecte haarborstel vinden een onmogelijke opgave? Wat je wensen ook zijn, van ultraglad, glanzend, volume en nog veel meer, The Round Brush Collection van The Insiders heeft voor ieder haartype de perfecte borstel om juist die look te creëren waar jij naar op zoek bent. De Small Round (ca. € 26,50) is ideaal om kort of halflang haar meer body te geven. Ook perfect om pony’s mee in model te brengen, volume te creëren en beweging te krijgen in lagen. Maximaal volume, krullen, golven en glans creëren; met de Medium Round (ca. € 33,50) heb je de ideale tool in handen om je haar letterlijk en figuurlijk wakker te schudden.Met de Large Round (ca. € 33,50) kun je alle kanten op: gladder en steiler haar of juist golven en volume in je haar creëren, inclusief prachtige glans.
borstel4 212x300 - De perfecte haarborstel
Glanzende blow-out
Let’s talk smooth. Really smooth. Met zijn brede omvang gaat de Extra Large Round (ca. € 37,50) je aan je meest glanzende blow-out ooit helpen. De perfecte stylingtool voor lang haar dat op zoek is naar een gepolijste salonfinish. Dankzij de speciale vormgeving en de spiraalvormige borstelconstructie, temt Large Round Concave (ca. € 36,30) moeiteloos het meest weerbarstige haar van wortel tot punt. Creëert golven en volume als de beste, maar maakt ook glad en steil.
borstel5 212x300 - De perfecte haarborstel
Inside hairsecrets
Everybody loves a great secret, right? Voor inside information ben je bij The Insiders aan het juiste adres. Als professioneel haarmerk dat ontstaan is uit een unieke samenwerking van hair professionals weten zij namelijk als geen ander hoe je het maximale uit je Round Brush kunt halen. 4x advice from hair pro’s to remember:


1. Style je haar pas wanneer het voor 70{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} droog is.
Vermijd het borstelen of föhnen in 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} nat haar want daarmee vergroot je de kans op het breken van je haar. Bovendien zorg je ervoor dat de talg niet goed verdeeld wordt. Daarnaast duurt het droogföhnen met alleen een ronde borstel in nat haar heel lang. Droog het haar dus eerst voor met je handen: dat scheelt uiteindelijk in je totale föhntijd.

2. Zet de föhn nooit loodrecht op de borstel zodat de lucht nergens heen kan.
Als je dit doet, dan verbranden de haren (zoals bij elke borstel met natuurhaar). Be careful dus!

3. Borstel altijd van wortel tot punt
Met elke beweging van de borstel, begin je bij de aanzet van het haar en werk je helemaal naar beneden tot aan de punt. Dit verdeelt de talg en zorgt voor mooier, glanzend, bouncy haar. Tip: Als je haar al droog is en je wilt het verzorgen door het te borstelen, dan kun je het beste voorover staan en vanuit de nek de talg verdelen door het haar. In de nek zijn de talgklieren het meest vertegenwoordigd omdat de hoofdhuid daar het dikste is.

4. Reinig je borstel regelmatig
Verwijder na ieder gebruik met een kam het haar uit je borstel. Daarnaast is het voor het behoud van je borstel belangrijk om hem regelmatig goed schoon te maken en zo te ontdoen van roos of restjes stylingproduct. Spoel dode opperhuidcellen weg door je borstel onder warm water te houden. Droog de haren van je borstel vervolgens af met een theedoek. Als je dit doet, heb je heel lang plezier van je borstel! Info: www.salonB.nl/webshop of www.insidershair.com

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress