Make your home your own

De relaxtuin

relaxtuin 01 WEB marcelineke 225x300 - De relaxtuinHet is onverwacht prachtig weer en we kunnen nog heerlijk van de tuin genieten. Maar van welk type tuin hou jij? Bijgaande inspiratie maakt van jouw tuin zo een relaxtuin: de plek om tot rust te komen. En helemaal passend bij de trend Eco Luxe: vol comfort en luxe, met een pure uitstraling. Ook in een warme trui en met een glas goede wijn kun je er heerlijk relaxen.
relaxtuin 02 WEB marcelineke 300x216 - De relaxtuin
In de relaxtuin hebben tuinmeubels een strakke vormgeving en zijn accessoires gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Natuurtinten overheersen en een  goud-, zilver- en koperkleurige accent zorgt voor een luxueuze uitstraling. Door de tuin of het terras te voorzien van bijpassende herfstbloeiers oogt de tuin ook in het najaar fris en puur.
relaxtuin 03 WEB marcelineke 216x300 - De relaxtuin
Geel, wit en evergreens
Voor jou geen planten in allerlei kleuren? In de relaxtuin kies je voor planten met alleen maar witte en gele bloemen. Groenblijvende planten zoals laurierboompjes zorgen voor een evenwichtig beeld. Op de tuintafel van onbehandeld, gerecycled hout staan witte en gele violen, een forse bolchrysant, twee laurierboompjes en witte parelbesjes in een hoge pot. De windlichten met planten in plaats van kaarsen vormen de finishing touch.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress