Cookbooks Food

De strijd tegen tarwe

omslag Broodbuik totaal gezondmg 193x300 - De strijd tegen tarweHet boek Broodbuik van cardioloog William Davis sloeg in als een bom en stond weken in de Bestseller 60. Veel mensen zijn inmiddels overtuigd van de rol die tarwe en gluten spelen bij ons (over)gewicht. Broodbuik Totaal Gezond (ca. € 18,99) gaat verder en geeft antwoord op de vraag: wat is de volgende stap in de strijd tegen tarwe?

In vervolg op de megabestseller Broodbuik helpt dr. William Davis je verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en je gezondheid, door de invloed van tarwe te minimaliseren. Hij vertelt je niet alleen hoe en waarom je nee moet (blijven) zeggen tegen tarwe, maar ook hoe je je gezondheid naar een hoger plan kunt tillen. Info: www.kosmosuitgevers.nl

Nieuw in Broodbuik Totaal Gezond:
* Wat kun je nou precies wel en niet eten?
* Verschillende scenario’s voor problemen in het tarweloze leven (zoals ontwenningsverschijnselen, te weinig of te veel gewichtsverlies)
* Supplementen die je helpen om je gezondheid te verbeteren als je gestopt bent met tarwe, gluten en granen
* Wetenschappelijk bewijs voor verbetering van je stemming, slaap, stofwisseling, hart en vaten en sportprestaties
* Inspirerende verhalen van en over anderen die tarweloos door het leven gaan

William Davis is een Amerikaanse cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij verdiepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid. In Nederland gingen zijn boeken Broodbuik en Broodbuik Kookboek al meer dan 50.000 keer over de toonbank. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress