Beauty

Detoxen via Japanse voetpleisters

IMG 0050 duo foto KK marcelineke1 208x300 - Detoxen via Japanse voetpleistersDe zomermaanden zijn voorbij en de herfst komt in zicht. Deskundigen raden aan om je lichaam in het voor- maar ook zeker in het najaar grondig te detoxen. Als je tijdens de herfstmaanden je lichaam zuivert, zorgt dit namelijk voor extra weerstand en meer energie om de winter fit en vitaal door te komen. Een veilige en effectieve manier om het lichaam te ontgiften, is via de Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters.

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens ongeveer 500 gram afvalstoffen heeft die het lichaam niet op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Hierdoor treedt verzuring op, waardoor het lichaam zo ernstig belast kan worden dat er diverse lichamelijke en geestelijke klachten kunnen optreden. Verzuring leidt namelijk tot een overreactie van het immuunsysteem.

Verwijdering van chemische stoffen en zware metalen
De eerste stap naar een fit en vitaal lichaam, is ervoor zorgen dat overtollige gifstoffen worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren om te detoxen. Maar detoxen via Japanse voetpleisters als Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters is veruit de meest eenvoudige en zorgt voor het snelste resultaat. ‘Kanji kenko’ betekent ‘goede gezondheid’ in het Japans. Deze unieke pleisters zijn in staat om chemische stoffen en zware metalen uit het lichaam te verwijderen. De Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters worden wereldwijd aanbevolen door artsen en therapeuten als de eerste 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijke detox pleisters.
kanji kenko 12 patch marcelineke 300x214 - Detoxen via Japanse voetpleisters
Waarom detoxen via voetpleisters?
De zool onder de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen van het lichaam eindigen. Door de Kanji-Kenko® Detox Pleisters op die plaats te gebruiken, kan dus het eenvoudigst en snelst resultaat worden behaald. De 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijke ingrediënten in de detox-pleisters van Kanji-Kenko® (houtazijn, bamboe azijn, dokudami poeder, biwa poeder, chitosan, vitamine C, toermalijn) stimuleren via de acupunctuurpunten onder de voetzolen diverse organen om te gaan ontgiften. Tijdens de nachtrust ontdoet het lichaam zich op deze effectieve manier van gifstoffen die de gezondheid negatief beïnvloeden.

Hoe te gebruiken:
Kanji-Kenko® is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen. Voor een optimaal resultaat worden de pleisters vóór het slapen gaan aangebracht en deze ’s nachts onder de voeten hun werk laten doen.

1. Eerst de voeten wassen of een voetbad nemen. 2. Verwijder de detox pleister voorzichtig uit de verpakking en plaats het zakje met de werkzame kruiden zorgvuldig in het midden van de pleister. 3. Plak de pleister + zakje in het centrum van de voet, dan zachtjes aandrukken om er zeker van te zijn dat de pleister vast zit. Herhaal dit proces voor de andere voet (zie de aanwijzingen op de tekeningen). 4. Behandeling: vanaf dag 1 t/m dag 6 op zowel de linker – als op de rechtervoet een Kanji-Kenko® pleister plakken. 5. Als de combinatie pleister + zakje gereed is, ga dan naar bed zoals gewoonlijk. De pleisters functioneren het beste als ze gemiddeld 6 – 8 uur op dezelfde plaats blijven. 6. De werking van de Kanji-Kenko® detox pleisters kan versterkt  worden door de sokken over de pleisters heen aan  te trekken. 7. ’s Morgens de gebruikte pleisters verwijderen. Het beste is om de zwarte pleister niet aan te raken omdat deze schadelijke gifstoffen bevatten. Reinig de voeten zorgvuldig. 8. Indien de pleisters na zes dagen gebruik ’s morgens nog steeds zwart of bruin zijn, wordt geadviseerd om de kuur een keer te herhalen. Blijkbaar heeft het lichaam nog een kuur nodig omdat het lichaam  meer dan gemiddeld vervuild is. Dat betekent ook dat uw vitaliteit meer dan gemiddeld verbeterd kan worden. 9. Kuur na 3 of 4 maanden herhalen.

Wanneer mogen de Kanji-Kenko® detoxpleisters niet gebruikt worden?
De Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters niet gebruiken op open wonden of een beschadigde huid, gedurende zwangerschap of borstvoeding, of bij een allergische reactie van de huid op pleisters. Er zijn geen interacties bekend bij het gebruik van de Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters (v.a. ca. € 5,95) met geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. Bij twijfel echter altijd de huisarts of apotheker raadplegen.

 

www.direct-help.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress