Dance Gadgets

DJ-watch limited edition

Buddha to Buddha lanceert zeven nieuwe horloges.

The Premier Watch collection van Buddha to Buddha wordt uitgebreid met een tweede generatie van zeven tijdloze Swiss made horloges. Deze tweede generatie (v.a. ca. € 299,- tot € 699,-) bestaat uit drie Accelerator horloges en vier Aquatic Explorer modellen waarvan één horloge in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De aanvulling op de eerste generatie horloges bezit dezelfde kwaliteiten, maar dan verder ontwikkeld. Buddha to Buddha staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande producten gemaakt met veel passie, toewijding en oog voor detail. Deze horlogelijn is gericht op de echte adrenalinezoekers.

Accelerator

De Buddha to Buddha ‘Accelerator’ racecollectie combineert modern design met klassieke elementen van de ‘Swiss Made’ technieken. Door de overzichtelijke wijzerplaat, de toevoeging van wit of groen luminous op de wijzers en wijzerplaat en de grote kroon, is de Aquatic Explorer horlogelijn speciaal ontworpen om onder elke omstandigheid de tijd af te lezen. Buddha to Buddha heeft voor het eerst sinds de lancering van The Premier Watch Collection een limited edition uitgebracht. Het merk heeft haar intensieve samenwerking met gevestigde en opkomende DJ’s bekroond met een speciaal DJ horloge. Het horloge kenmerkt zich door een aangepaste kleur (rood) in de wijzerplaat en op de secondewijzer en de speciale boodschappen op de Mindstate Ring. Op deze ring staan woorden die voor DJ’s essentieel zijn: FEEL THE BEAT, TRAVEL, REWIND, FAST FORWARD, MOMENT OF SILENCE en TRUE MATTERS. Van het exclusieve DJ horloge zijn slechts 150 stuks beschikbaar. Het horloge geeft in 2015 tevens recht op toegang tot de Buddha to Buddha Embrace Live events.

Create Time campagne

Model en up and coming DJ Chelina Manuhutu, DJ en producer Sander Kleinenberg en ondernemer Casper Reinders zijn de ambassadeurs in de Create Time campagne; geen gebruikelijke modellen, maar echte liefhebbers van het merk Buddha to Buddha. Bovendien drukbezette mensen die als geen ander weten dat tijd kostbaar is. De collectie is vanaf eind november verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en via de officiële Buddha to Buddha webstore.
Info: www.buddhatobuddha.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress