Travel

Do It Yourself City Journal

Alle coversmg 300x144 - Do It Yourself City JournalInkleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken tijdens je stedentrip. De reeks Do It Yourself City Journal is nieuw bij mo’media op het gebied van reizen! Het zijn reisdagboeken, doeboeken en stadsgidsen-in-één met handgemaakte illustraties en bijzondere weetjes over de stad. Je kunt kiezen uit drie titels: Dit is mijn Berlijn, Dit is mijn Londen en Dit is mijn Parijs.

9789057677021 2mg 300x221 - Do It Yourself City Journal

Elk Do It Yourself City Journal (ca. € 14,95) bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte over voor jouw persoonlijke verhalen, tekeningen, foto’s, souvenirs, kaartjes, notities & tips voor vrienden. Zo maak je van je city journal een origineel bewaarboek voor jouw herinneringen aan de stad.

9789057677021 4mg 300x221 - Do It Yourself City Journal

Voor de creatieve reiziger
Het is een boek voor de creatieve reiziger en voor liefhebbers van de populaire kleurboeken voor volwassenen. Benieuwd wat je allemaal met een Do It Yourself City Journal kunt doen? Info: www.thisismycityguide.com. Bekijk ook de video

https://youtu.be/rykGCkzSdps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress