Cocktails & more Kitchen Gadgets Travel

Draagbare flessenkoeler

raf nomade 9529mg 200x300 - Draagbare flessenkoelerDe wijnaccessoirelijn van Le Creuset, Screwpull®, introduceert dit voorjaar een handige draagbare flessenkoeler. De trend van buiten koken en eten heeft de fabrikant geïnspireerd om haar succesvolle koelers te ontwikkelen tot ‘nomadenkoeler’ (ca. € 29,90). Met deze flessentas kun je eenvoudig gekoelde dranken meenemen naar vrienden of naar een picknick.
rafrai chisseur 2 888x1194 mg 223x300 - Draagbare flessenkoeler

De technologie is dezelfde als die van ‘gewone’ koelers van het merk. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en langdurige koeling mogelijk. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.
Wine cooler carry  06mg 300x300 - Draagbare flessenkoeler
Optimale koeling
De koelers zijn geschikt voor iedere 75 cl fles inclusief mousserende wijn- en champagneflessen. Het materiaal van de wijnkoelers van Screwpull is degelijk en sterk. Ook de nomadenkoeler beschikt over elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm en een optimale koeling. Bovendien kan hij plat gevouwen worden om minder plek in de vriezer in te nemen. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de lagen blijft langdurig koud en koelt de gehele fles vanaf de bodem tot bovenin. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Dankzij het fraaie uiterlijk is de nomadenkoeler zeer geschikt als cadeau(verpakking). Info: www.lecreuset.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress