Fashion

Dressy-but-messy

GANT Rugger SS15 Woman Look11 51600 lowmg 202x300 - Dressy-but-messyVoor het zomerseizoen 2015 heeft GANT Rugger Women een casual-chique jonge vrouw voor ogen die even niet aan werk denkt en wellicht droomt over chillen op een relaxte plek ergens buiten aan het water, maar meestal met haar vrienden in de stad blijft hangen.

De nieuwe collectie heeft een casual-chique look, met gescheurde denim en zijden topjes die mooi met elkaar contrasteren. Voor dit seizoen gebruikten de designers de comfortabele, gebreide truien die vriendinnen altijd van hun mannelijke GANT Rugger vrienden leenden. Deze lichtgewicht truien zijn luchtig genoeg om er een heerlijke middag in het park mee door te brengen. Ze zijn gemaakt van een superzacht garen voor maximaal comfort.
STGANT Rugger SS15 Woman Look03 50216mg 202x300 - Dressy-but-messy
Nonchalante look
Qua stijl laat de collectie zich definiëren als dressy-but-messy: een nonchalante look, die vrije tijd subtiel combineert met luxe. GANT Rugger Women geeft een vrouwelijke draai aan de sportieve, jongensachtige stijl, wat te zien is aan de detaillering en de pasvorm. De mouwen van de jasjes zijn ingekort, om de pols te tonen. Zijden en glanzende items die zich makkelijk laten combineren geven aan de collectie een ‘urban’ uitstraling.
STGANT Rugger SS15 Woman Look062 Detail 50928mg 194x300 - Dressy-but-messy
Jaren zeventig touch
Blauw domineert de collectie. Gebleekt indigo of diep kobalt zie je terug in effen of gesleten denims, maar ook in strepen. Sowieso zijn strepen goed vertegenwoordigd. Ze hebben een jaren zeventig touch. Zachtgele kleuraccenten zorgen voor een speels accent. Info: www.gant.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress