Make your home your own Marcy Goes Green

Dutch Design Tiles: eigentijdse nostalgie

dutch design chair dutch tiles hollands glorie op zijn best 1 Marcelineke 200x300 - Dutch Design Tiles: eigentijdse nostalgieWie kent ze niet… de authentieke Hollandse wit-blauwe tegeltjes? Wellicht ken je ze nog van vroeger, waar je ze vaak achter de kachel, in het toilet of op de vloer aantrof. Dutch Design Brand brengt dit stukje nostalgie weer tot leven en gebruikt de antieke tegels als inspiratiebron voor de nieuwe Dutch Design Chair ‘Dutch Tiles’. Nostalgie in een eigentijds jasje!


dutch design chair dutch tiles hollands glorie op zijn best 3 marcelineke 200x300 - Dutch Design Tiles: eigentijdse nostalgie

Dutch Design Brand voegt een geweldige nieuw kruk toe aan de collectie Dutch Design Chairs. Een krukje met een print van de bekende oer-Hollandse wit-blauwe tegeltjes. Hiervoor hoef je dus voortaan niet meer speciaal langs oma te gaan of de fotoboeken in te duiken. Haal het nieuwste krukje in huis en beleef de geschiedenis opnieuw! Plaats de Dutch tiles voor de openhaard of gebruik het in je slaapkamer als nachtkastje. Hierdoor creëer je een stukje oudhollandse gezelligheid  in een eigentijds jasje. De ideale combinatie van nostalgie, schoonheid en woonplezier!

dutch design chair dutch tiles hollands glorie op zijn best 4 marcelineke 300x200 - Dutch Design Tiles: eigentijdse nostalgie

De Dutch Design Chair is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. En ga er gerust op zitten, want de kruk kan met gemak 200 kilo dragen! Hij kost € 19,95.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress