Beauty

Duurzame make-up

Boho algemeen marcelineke - Duurzame make-upOnlangs heeft webwinkel Heavenly Pure haar assortiment uitgebreid met de natuurlijke cosmetica van BoHo Cosmetics. Duurzame make-up in sprekende kleuren, geïnspireerd op de flowerpowerstijl in de jaren zestig van de vorige eeuw. Een mooie aanvulling op het bestaande assortiment met natuurlijke en biologische verzorgingsproducten.
Boho Cosmetics Heavenly Pure marcelineke 300x256 - Duurzame make-up
BoHo Cosmetics maakt natuurlijke make-up in alle kleurnuances die je maar bedenken kunt. Voor elke stijl, stemming en gelegenheid heeft BoHo Cosmetics de perfecte producten in het assortiment. Naast basisproducten zoals foundations, poeders, concealers, blushes en bronzers heeft BoHo prachtige mascara’s, oogschaduws, eyeliners, lipsticks en lipglosses in sprekende kleuren.
Boho Lipstick lipgloss marcelineke 300x225 - Duurzame make-up
Frans
Dit van oorsprong Franse merk haalt de inspiratie voor de cosmetica uit de jaren zestig van de vorige eeuw, waarin flowerpower en eenheid met de natuur centraal stonden. Fijn is dat veel productkleuren zich uitstekend lenen om met elkaar te combineren. Zo zijn er foundations en poeders in dezelfde kleurnuances en contourpotloden die perfect passen bij de lipsticks en lipglossen.
Bohogypsypalette marcelineke 300x237 - Duurzame make-up
Green style, happy life, lucky planet!
De natuur heeft zoveel moois te bieden. Al die chemische toevoegingen die vaak in cosmetica gebruikt worden, zijn helemaal niet nodig. De make-up van BoHo Cosmetics wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Er worden geen siliconen, parabenen of andere chemische stoffen toegevoegd. Zelfs bij het ontwerpen van de verpakking is rekening gehouden met het milieu. De producten worden zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zijn recyclebaar.

Duurzaam en betaalbaar
De producten van BoHo Cosmetics zijn ontwikkeld met als uitgangspunt dat natuurlijke make-up voor iedereen toegankelijk moet zijn. Duurzame of biologische cosmetica hoeft niet per definitie duur te zijn. De make-up van BoHo is betaalbaar, terwijl er geen concessies gedaan zijn aan de kwaliteit. Bovendien draag je door het aanschaffen van een BoHo product ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. 1{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} van de omzet wordt namelijk gedoneerd aan diverse fondsen die bijdragen aan een betere wereld en de herbebossing in Frankrijk. Een win-win situatie.

Heavenly Pure
De opname van natuurlijke make-up maakt het aanbod van de Nederlandse e-boetiek Heavenly Pure steeds completer. In de webwinkel vind je uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Alleen de beste merken en de mooiste producten worden in de webwinkel opgenomen, waarbij luxe en kwaliteit altijd voorop staan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress