Accessories Fashion

Duurzame sjaals met een verhaal

amor collections 100x200cm am814 green eur89marcelineke - Duurzame sjaals met een verhaalEen levensverhaal. Een verhaal van liefde, waarheid en moed. Een verhaal dat verder gaat dan stof en ontwerp. Een verhaal over mensen. Amor Collections maakt duurzame sjaals met een verhaal.
amor collections 100x200cm am814 taupe eur89marcelineke - Duurzame sjaals met een verhaal
Elk stuk is met de hand gemaakt in het wonderschone, kleurrijke India. Niet zoals we uit de gruwelverhalen horen op het nieuws, maar op duurzame wijze en onder goede omstandigheden. Met jarenlange kennis op het gebied van structuur en materiaalgebruik worden de prachtige sjaals vervaardigd. Door donkere en felle kleuren te combineren, ontstaan patronen die ervoor zorgen dat iedere sjaal een toevoeging is aan een krachtige en gedurfde outfit. Ongebonden aan tijd, leeftijd of heersende trends weet Amor Collections desalniettemin de Zeitgeist te benaderen met precies de juiste toevoeging aan je garderobe.
amor collections 100x200cm am818 mauve eur59marcelineke - Duurzame sjaals met een verhaal
Zesde zintuig
Deze herfst en winter laat Amor Collections in haar collectie het zesde zintuig spreken. Dit kenmerkt zich in vrijheid, licht en precisie. De collectie zoekt gretig naar die balans tussen kalmerende Scandinavische invloeden, zoals pasteltinten en zwierige patronen, en de drang naar nieuw avontuur in de vorm van alternatieve vormen van patronen en kleurgebruik. Alle items zijn met oog voor detail ontworpen, zodat elke sjaal net dat stukje extra’s heeft en een elegante, vrouwelijke maar vooral sterke look geeft.
amor collections 100x200cm am 827 blue eur 79marcelineke 300x225 - Duurzame sjaals met een verhaal
Indiase schoonheid in een sjaal
Nederland: een klein landje in Europa, doch een land met grote verhalen. Het is het land waar Amor Collections in 2004 startte nadat de oprichtster de wereld over reisde en de liefde van haar leven ontmoette. Na op grootste plekken als Mumbai, Dubai en Koeweit te hebben gewoond, eindigde ze plots in een klein Nederlands dorpje genaamd Vught. Maar haar ambities bleven borrelen en haar eigen land bleef haar roepen. India, in al haar schoonheid en veelzijdigheid, smeekte om aandacht. Het was dan ook een Indiase vriendin die het idee gaf om prachtige sjaals te gebruiken om haar oude thuisland te verbinden met haar nieuwe thuis. Immers, als er ergens een plek op deze aarde is waar men alles weet over mooie kwaliteit stoffen en unieke ontwerpen, dan is het India wel.
amor collections 100x200cm am 835 multi eur 79mg 300x225 - Duurzame sjaals met een verhaal
Verfijnd handwerk
Sinds dag één van de lancering combineert Armor verfijnd handwerk met natuurlijke materialen en unieke, stoere designs. Amor Collections gelooft in eerlijkheid. Niet alleen door eerlijke prijzen voor de producten te rekenen, maar ook door eerlijk te handelen met de contacten in India. Alle partners in India werken onder eerlijke omstandigheden aan de mooiste producten die je maar kunt wensen. Info: www.amorcollections.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress