Beauty

Eau de génie

biologische verzorgingsproducten van indeme inclusief eau de genie marcelineke 300x150 - Eau de génieIndemne biedt natuurlijke beautyproducten voor het verzorgen van de gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid. Allemaal op een no-nonsense manier, met kant-en-klare verzorging: een 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} actieve en natuurlijke oplossing voor de huid. Het nieuwe product werkt verzachtend en verfrissend en overspoelt de huid met positieve effecten, water zonder water: Eau de Génie.indemne eau de genie 1 marcelineke - Eau de génie

Eau de Génie is geschikt voor alle huidtypen en is dé nieuwe schoonheidsbehandeling. Het product kan perfect geïntegreerd worden in de dagelijkse verzorgingsroutine. In de ochtend maakt Eau de Génie de huid geleidelijk aan wakker dankzij de natuurlijke bestanddelen en geur, terwijl het ’s avonds ideaal is om te gebruiken voor het verwijderen van de make-up. Het reinigt de huid op een zachte manier, net als een micro-peeling zonder dat er beweging aan te pas komt. Daarnaast kun je deze verfrissende toner ook gewoon gebruiken om je huid wat extra energie te geven. Eau de Génie reinigt, hydrateert, herstelt de PH waarde van de huid en verheldert alle huidtypes, zelfs de gevoelige. Een echte oppepper dus, op elk moment van de dag!
indemne eau de genie marcelineke - Eau de génie
Bewezen resultaat
Het nieuwe pronkstuk van Indemne is het resultaat van een verfrissende en verfijnde combinatie van bovennatuurlijke krachten die al sinds eeuwen bekend zijn. Dankzij een dehydraterend proces van citroen, abrikoos, tomaat en grapefruit heeft Eau de Génie een reinigende, hydraterende en verlichtende werking en stimulerend effect op de huid.

Plantenextracten
Indemne gebruikt in alle producten kostbare plantenextracten die een bewezen resultaat leveren. De essentiële oliën in de producten zijn zorgvuldig gedoseerd, waardoor ze op een zachte en veilige wijze worden opgenomen door de huid. Bij Indemne tref je geen alcohol of andere chemische toevoegingen die de huid kunnen irriteren of uitdrogen. Ook worden de producten niet op dieren getest en is er zelfs bij de ontwikkeling van het verpakkingsmateriaal rekening gehouden met het milieu. Zo wordt er niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de wereld gezorgd. Info: www.solobiomooi.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress