Beauty

Eco-chique beauty

laidbare clean as a whistle body wash 250ml 1mg 228x300 - Eco-chique beautyHeavenly Pure haalt opnieuw een populair beautymerk naar Nederland en België: Laidbare. Luxe verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geschikt voor elk huidtype, jong en oud. De eco-chique beauty van Laidbare is nu dus voor iedereen binnen handbereik.
laidbare police the crease wrinkle correctormg 228x300 - Eco-chique beauty
De verzorgingsproducten van Laidbare zijn geïnspireerd op natuurlijke schoonheid. Ze reinigen en verzorgen de huid op milde wijze. Elk product bevat natuurlijke actieve ingrediënten die zichtbaar het verschil maken. De ingrediënten zijn zo samengesteld dat de producten meerdere effecten hebben. Zo zorgt de DIY! Facial Wash in één handeling voor reiniging, toning en het verwijderen van make-up. Dit bespaart tijd en geld en maakt een overvolle badkamerkast met talloze verzorgingsproducten overbodig.
laidbare smooth as a peach cellulite buster1mg 228x300 - Eco-chique beauty
Geweldige resultaten
Naast de facewash bestaat de productlijn uit een gezichtsmasker, kalmerende en hydraterende crèmes, een oogcrème, anti-ageing crème, serum, zelfbruiner, douchegel, scrub, body butter, handcrème en een effectieve crème tegen cellulitis. De productlijn is eenvoudig, maar levert geweldige resultaten.
lbbuttermeupmg 228x300 - Eco-chique beauty
Toch betaalbaar
Biologische en natuurlijke verzorgingsproducten zijn al een tijd razend populair, maar vaak duur en daardoor niet voor iedereen weggelegd. Laidbare brengt daar verandering in met deze lijn van eco-chique betaalbare verzorgingsproducten. De producten van Laidbare zijn 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijk. Ze bevatten geen agressieve chemicaliën en synthetische stoffen. Bovendien zijn ze niet getest op dieren en daarmee ook geschikt voor veganisten. Heavenly Pure is de enige webwinkel in Nederland die de producten van Laidbare verkoopt.

LBhairtodaygonetomorrowmg 228x300 - Eco-chique beautyOver Heavenly Pure
Heavenly Pure is een Nederlandse e-boetiek met uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Alleen de beste merken worden in deze webwinkel opgenomen, waarbij luxe en kwaliteit voorop staan. Geen enkel product is getest op dieren en bijna alle producten zijn geschikt voor veganisten. Info: www.heavenlypure.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress