Beauty

Eco scheerolie van Amanprana


amanprana razoli vrouw 1mg - Eco scheerolie van Amanprana
Een rode, geïrriteerde huid na het scheren is vanaf nu verleden tijd met de eco scheerolie van Amanprana. In een handomdraai is de huid superglad en zacht. Bovendien zijn irritaties, jeuk, bultjes of uitslag na het scheren absoluut verleden tijd.
amanprana scheerolie razoli 3 in 1 1mg - Eco scheerolie van Amanprana

Zowel mannen als vrouwen hebben na het scheren geregeld last van een rode, geïrriteerde huid, jeuk, rode bultjes of zelfs uitslag. Vaak wordt dit veroorzaakt door botte scheermesjes en het gebruik van chemische verzorgingsproducten. De nieuwe biologische Razoli scheerolie van Amanprana is speciaal ontwikkeld om dit te voorkomen. De olie verzorgt en herstelt de gevoelige huid. Na de scheerbeurt voelt de huid niet alleen glad, maar ook super zacht en verzorgd aan.
amanprana scheerolie razoli 3 in 1mg - Eco scheerolie van Amanprana

Perfect glad ‘down there’
Vrouwen zijn dagelijks evenveel bezig met scheren als mannen. Ze willen graag mooie gladgeschoren benen en oksels. Zeker nu de zon zich vaker laat zien en de rokjes en jurkjes weer uit de kast gehaald worden. Ook de intieme delen worden daarom extra mooi verzorgd. Het fijne aan de Amanprana Razoli Vrouw (ca. € 34,95) is dat deze op elke plek van het lichaam gebruikt kan worden, dus ook down there. De scheerolie is afgestemd op de vrouwenhuid, die vraagt om aangepaste ingrediënten. Met de Razoli scheerolie kunnen vrouwen zich gladder en gezonder scheren. Een rode, geïrriteerde huid is verleden tijd.
amanprana scheerolie razolie 100mlmg - Eco scheerolie van Amanprana

3-in-1 scheerolie
Voor veel mannen is scheren een dagelijkse bezigheid. Niet altijd een leuk klusje, maar dankzij de Razoli 3 in 1 scheerolie (ca. € 27,95) is het in een handomdraai gebeurd. De 3 in 1 scheerolie creëert een gladde barrière tussen de huid en het scheermes. Hierdoor gaat het scheren sneller en makkelijker en is het resultaat zachter en gladder. Doordat het scheermesje makkelijker over de huid glijdt worden sneetjes en krasjes voorkomen. De kokos-, olijf- en rode palmolie zorgen – samen met de zeven essentiële oliën – voor een goede verzorging, voeding, bescherming en zachte parfumering van de huid. Een scheercrème, scheerzeep of aftershave zijn hiermee overbodig.
amanprana scheerolie razolie voor vrouwen en mannenmg - Eco scheerolie van Amanprana

Bewuste ingrediënten
Alle producten van Amanprana zijn biologisch, plantaardig en eetbaar. Zo ook de Razoli scheerolie. Deze bevat ingrediënten die de gevoelige huid verzorgen, verzachten en beschermen tegen invloeden van buitenaf. De antibacteriële eigenschappen voorkomen ontstekingen, die na het scheren kunnen ontstaan. Daarnaast stimuleert deze scheerolie de doorbloeding, waardoor er een goede stofwisseling en afvoer van afvalstoffen mogelijk is. Doordat de scheerolie tevens ingrediënten bevat die dode huidcellen verwijderen, voelt de huid na de scheerbeurt zijdezacht aan.
amanprana scheerolie razoliemg 300x275 - Eco scheerolie van Amanprana

Over SoloBioMooi
Wat SoloBioMooi verkoopt, is goed voor jou, goed voor de natuur én goed voor dieren. Alleen biologische, eco- en natuurlijke verzorgingsproducten worden opgenomen in het assortiment. De webwinkel heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet-goed-geld-terug-garantie op eco cosmetica. Dus ook nadat het potje of de tube is geopend, kan het product worden teruggestuurd. Info: www.solobiomooi.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress