Jewelery

Edelstenen kralen

image004 - Edelstenen kralenWie op zoek is naar edelstenen kralen in kleuren en uitvoeringen die niet snel ergens anders gevonden worden, kan bij Ilona’s Silver & Gemstones het hart ophalen. Na een succesvolle inkoopreis eind januari is er nu zo’n tweeduizend kilo edelstenen kralen onderweg naar Nederland. Naast een basiscollectie zijn er veel nieuwe kralen in de trendkleuren van komend seizoen. Zoveel mogelijk in kleine oplages, om exclusiviteit te waarborgen.
image006 - Edelstenen kralen
Bij Ilona’s Silver & Gemstones vind je maar weinig dertien-in-een-dozijn-kralen. Ilona koopt zoveel mogelijk edelstenen kralen in waarvan er maar enkele bestaan. Exclusieve en unieke kralen, die leveranciers over de hele wereld speciaal voor haar zoeken en achterhouden. Een aantal keer per jaar staat er een inkoopreis naar Azië gepland, waarna Ilona met tientallen dozen huiswaarts keert. ooraf kunnen verzoeken ingediend worden voor bepaalde kralen en onderdelen. En ook tijdens het inkopen houdt Ilona rekening met haar klanten. Zo worden de aankopen niet per vliegtuig naar Nederland verzonden, maar per boot. Het duurt wat langer, maar op deze manier hoeven de hoge transportkosten niet aan de klanten doorberekend te worden.
image008 - Edelstenen kralen
Gespot: bekende Nederlanders met edelstenen sieraden
Geregeld dragen bekende Nederlanders sieraden waarin de edelstenen kralen van Ilona’s Silver & Gemstones verwerkt zijn. Zodra dit bekend is, loopt het storm in de webshop en zijn de gespotte items binnen de kortste keren uitverkocht. Op dit moment zijn de Máxima oorbellen ontzettend populair. Oorhangers met een druppel of pegel van edelsteen, in de stijl zoals onze Koningin ze vaak draagt. Omdat hier veel vraag naar is worden er sinds kort ook kralen per stuk verkocht. Ideaal als je er maar een paar nodig hebt, zoals voor de Máxima oorbellen.
image0101 - Edelstenen kralen
Nieuwe collectie
Een klein deel van de nieuwe collectie staat al in de webwinkel, de rest volgt binnen enkele weken. Er zijn veel mooie kralen in pastelachtige tinten aan het assortiment toegevoegd. In de modekleuren van komend seizoen. Denk aan poederkleuren als licht grijsblauw, groen, roze, lila en geel. De nieuwe collectie wordt gekenmerkt door zijn exclusiviteit. Een groot deel van de kralen is nergens anders in Nederland verkrijgbaar.
image0121 - Edelstenen kralen
Over Ilona’s Silver & Gemstones
Als klein kind was Ilona Lutgerink al vaak te vinden in de antiekwinkel van haar moeder. Samen met haar struinde ze zolders, kelders, schuren en beurzen af. Altijd op zoek naar dat ene speciale item. Sieraden en kralen werden een echte passie toen haar moeder de voorraad van een kralenwinkel overnam. Van deze kralen maakte Ilona sieraden. Later volgde ze de juweliersopleiding. Nog altijd is Ilona op ontdekkingsreis. Niet meer op zolders, kelders en schuren, maar in heel Azië. Meerdere keren per jaar bezoekt ze de vele ambachtelijke familiebedrijven en markten, waarbij ze nog steeds dat ene speciale item probeert te vinden. Info: www.ilonaswebgems.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress