Beauty

Eetbare huidverzorging met cactusvijgolie

tasty skincare cactusvijg olie pure 15ml 199x300 - Eetbare huidverzorging met cactusvijgolieCactus is misschien niet de eerste plant die bij je opkomt als je denkt aan een glad huidje, maar toch heeft de plant een uiterst heilzame werking. De nieuwe lijn van Tasty Skincare bestaat uit eetbare huidverzorging met cactusvijgolie. Het merk gebruikt alle ingrediënten rechtstreeks uit de natuur en creëert hiermee een huidverzorging die 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} puur, eerlijk, biologisch en… eetbaar is!
tasty skincare cactusvijg olie pure 300x199 - Eetbare huidverzorging met cactusvijgolie
Alle ingrediënten van Tasty Skincare komen rechtstreeks uit de natuur en bieden natuurlijke kracht. SoloBioMooi voerde de lijn met (eetbare) serums op basis van Argan Olie al, en vanaf nu is het assortiment uitgebreid met cactusvijgolie. Pure cactusvijgolie is het meest krachtige, puur natuurlijke schoonheidsproduct ooit voortgebracht door de natuur. Niet voor niets wordt het de ‘platinum olie’ genoemd. Wat er precies in deze producten van Tasty Skincare zit? Pure biologische, koudgeperste cactusvijgolie van de allerbeste kwaliteit en verder… niets!
tasty skincare eetbare biologische huidverzorging op basis van cactusvijg en argan 199x300 - Eetbare huidverzorging met cactusvijgolie
Wat doet het?
Cactusvijgolie vermindert de diepte van rimpels en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Daarnaast wordt de elasticiteit verhoogd, voorkomt of vermindert het wallen en donkere kringen, vervaagt het littekens (bijvoorbeeld van acné), hydrateert het de huid én verstevigt de huid van en rond de borsten. Bij SoloBioMooi is de Cactusvijg Olie PURE en de Cactusvijg Olie Pure + te koop. Deze laatste is een blend op basis van pure biologische cactusvijg olie én Chiazaad olie. Twee anti-aging kampioenen die de olie in deze specifieke samenstelling nóg sterker maken.
tasty skincare huidverzorging op basis van cactusvijgolie 300x269 - Eetbare huidverzorging met cactusvijgolie
Smullen maar!
De bedenkers van Tasty Skincare geloven dat alles wat je op je huid of in je haar smeert, je ook moet kunnen eten. Dat klinkt logisch, dus proef gerust! Alle producten zijn prima te gebruiken door bijvoorbeeld een smoothie of als slaolie. Tasty Skincare staat voor supergezonde voeding… voor je huid! Info: www.solobiomooi.nl en www.tastyskincare.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress